PRM / Grønne busser kommer til Greve, Solrød og Køge

  Pressemeddelelse fra Region Sjælland

  Den offentlige transport bliver grønnere i Region Sjælland de kommende år. Allerede nu har politikerne i Regionsrådet besluttet at indføre el-busser på flere af de regionale ruter, og i dag kom turen til linje 120, 121 og 102A, der kører i Greve, Solrød og Køge kommuner.

  - Jeg ønsker, at vi i Region Sjælland bidrager markant til den grønne omstilling, og derfor har vi også forpligtet os til løbende at gøre de regionale buslinjer fossilfri. De tre buslinjer er endnu et skridt i den rigtige retning mod omstillingen til grøn kollektiv trafik i Region Sjælland, siger Heino Knudsen, regionsrådsformand i Region Sjælland.

  Movia estimerer, at det årligt vil koste regionen 0,3 millioner kroner mere for de tre buslinjer sammenlignet med de eksisterende kontrakter på dieseldrevne busser. Det forventes, at skiftet til de nye busser sker i andet halvår af 2023.

  Kontakt:

  Regionsrådsformand Heino Knudsen tlf.: 51 14 54 96 email: heikn@regionsjaelland.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/gronne-busser-kommer-til-greve-solrod-og-koge?releaseId=13632083

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **