PRM / Huawei lancerer ny metode der kan hjælpe industrier med at sænke CO2-forbrug

  Pressemeddelelse fra Huawei

  Under overskriften "Digital energi - sæt strøm til en lav-emissionsfremtid" gav forskellige eksperter deres bud på, hvordan ny teknologi bedst kan bruges til at skabe en energisektor, der bevæger sig i retning af nul-emission.

  I anledningen af Energy Summit udgav Huawei også hvidbogen "Global Energy Transition and Zero Carbon Development White Paper", samt sin "Energy Trans-Cube-strategi, som er en metode til at drive den digitale transformation i energisektoren.

  "Selvom der mange steder er et stærkt ønske om at blive CO2-neutral, så er vi nødt til at overveje tre forskellige hovedudfordringer: Grøn og lav-emissionsudvikling, økonomisk udvikling og sidst men ikke mindst sikkerhed og sikre energileverancer. Når energitransformation og den digitale transformation smelter sammen, vil det bane vejen for at skabe digitale løsninger på nul-emission, "

  sagde David Sun, Vice President for Huawei Enterprise BG og President for Global Energy Business Unit og fortsatte:

  "Huawei har udviklet Trans-Cube metoden. Den foreslår, at vi, for at kunne komme tættere på realisering af CO2-neutrale og intelligent energisystemer, der kan opnå nul-emissionsudvikling, må have styre på tre hovedområder: Transformation til lav-emission, energitransformation og digital transformation. "

  Transformation til lav-emission vil hjælpe mange industrier med at styre deres CO2-udledende aktiviteter. Her er målet gradvist at gå fra et lavt CO2-forbrug til at nærme sig nul-udledning og til sidst udlednings-neutralitet.

  Energitransformation vil gøre energiproduktion og forbrug mere pålideligt, sikkert og effektivt. Her er målet, at man skal gå fra et enkelt centraliseret system til flere distribuerede systemer, der kan tale sammen for at kunne koordinere energitransformation bedre og energioptimere mere effektivt.

  Slutteligt skal den digitale transformation i energiindustrien også ske gradvist, hvilket vil gøre det muligt for industrien at gå fra at være informationsbaseret til at være digital og til sidst intelligent. Med data som drivkraft, vil det via den digitale transformation også være muligt at opnå en transformation til nul-emission i energisektoren.

  "Gradvist vil det [implementering af Trans-Cube-metoden], med data som omdrejningspunkt, fremme digitaliseringen af energiindustrien, " sagde Anthony Hu, Chief Representative for Energy Transition (Carbon Neutrality), Global Energy Business Unit, Huawei Enterprise BG, i forbindelse med lancering af Trans Cube-metoden.

  Kontakt:

  Xukun Ji email: xukun.ji@huawei.com

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/huawei-lancerer-ny-metode-der-kan-hjaelpe-industrier-med-at-saenke-co2-forbrug?releaseId=13631967

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **