PRM / Folkemøde Bornholm kommer til København

  Pressemeddelelse fra Folk & Sikkerhed

  Det er Dansk Folkeoplysnings Samråd, Folk & Sikkerhed, Grundtvigsk Forum og Grænseforeningen, som i samarbejde med Folkemødet Bornholm inviterer til folkemøde i Vartov ved Rådhuspladsen i København.

  Arrangementet er også en del af Folkemødet Bornholms digitale program.

  Mere end 20 folkeoplysende foreninger arrangere debatter, talks, koncerter m.m. fordelt på tre scener i tidsrummet 9 til 22.

  "Der er desværre en begrænsning på Folkemødet i Allinge i år, så det gør mig glad, at der kommer gang i den demokratiske debat rundt omkring i landet - også i Vartov i København," Camilla Laudrup, direktør i Foreningen Folkemødet.

  "Vi har manglet at kunne mødes og diskutere det, der har betydning i vores samfund. Derfor er vi glade for, at vi kan arrangere et folkemøde her i Vartov", Lise Korsgaard, sekretariatsleder i Grundtvigsk Forum.

  "Det bliver folkeoplysning, fællesskab og folkemøde-stemning. Alt det, som skal bringe os videre oven på coronaen," Michael Voss, chefkonsulent i Dansk Folkeoplysnings Samråd.

  Se programmet her.

  Kontakt:

  Sekretariatsleder Adam Sonnich Meinertz email: asm@folkogsikkerhed.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/folkemode-bornholm-kommer-til-kobenhavn?releaseId=13624362

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **