PRM / Få en introduktion til H+H International med CEO Michael Troensegaard Andersen og CFO Peter Klovgaard-Jørgensen

  Pressemeddelelse fra HC Andersen Capital

  H+H International udvikler, producerer, sælger og distribuerer porebeton og kalksandstens produkter og løsninger primært til vægge i boligbyggeri, industri -og erhvervsbyggeri. Selskabet er i dag én af Europas største producenter af porebeton og kalksandsten, og har en stærk position på de markeder hvor man opererer. Hovedkontoret ligger i København og aktien er noteret på Nasdaq Copenhagen.

  "H+H International tog i 2018 et omsætningsmæssigt stort ryk med opkøbet indenfor kalksten i Tyskland og Polen, hvilket samtidig gjorde selskabet mindre afhængigt af det engelske marked. Covid-19 gav et mindre setback i 2020, men selskabets cykliske karakter bør være en fordel når eller hvis der kommer et konjunkturløft i løbet af 2021", siger Rasmus Køjborg fra HC Andersen Capital.

  Se med på onsdag d. 14. marts kl. 12.00-12.30 når CEO Michael Troensegaard Andersen og CFO Peter Klovgaard-Jørgensen giver en introduktion til H+H International.

  Tilmelding via link: https://hcandersencapital643.clickmeeting.com/h-h-introduktion-til-aktien/register

  Kontakt:

  Mie Juel Halse tlf.: +4528746640 email: mie@hcandersencapital.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/fa-en-introduktion-til-hh-international-med-ceo-michael-troensegaard-andersen-og-cfo-peter-klovgaard-jorgensen?releaseId=13619672

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **