PRM / Skimmelsvamp truede Kirstinebjergskolen, der måtte finde nye lokaler til deres elever i hast

  Pressemeddelelse fra Mobilhouse A/S

  Midlertidige lokaler til Kirstinebjergskolen

  Da tid var en vigtig faktor, så besluttede Kirstinebjergskolen at se på midlertidigt byggeri. De besluttede at bestille en midlertidig modulbygget skole hos Mobilhouse. Distriktsskoleleder Magnus Kudahl te Pas udtaler:

  " Det er topmoderne lokaler fra Mobilhouse. De er cirka 70 kvadratmeter store, og desuden er der to teamlokaler, som tilsammen er 35 kvadratmeter store. De lever op til alle standarder med lys, lysindfald, varme og udluftning, siger skolelederen"

  For Mobilhouse har det været vigtigt, at lokalerne lever op til kravene om et godt indeklima.

  "Vi oplever særligt en stærkt stigende efterspørgsel efter både midlertidige boliger samt kontorer, skoler og institutionsbyggerier, hvor Mobilhouse har en stærk markedsposition,"

  - Forklarer Benny Møller og understreger, at man regner med at udvikle og fremstille mobile løsninger til stadig flere kunder.

  Skolebygningen, der spænder over 440 m², er opført efter BR18 og danner rammen om 4 klasselokaler, 2 teamlokaler, 2 garderober samt toiletfaciliteter. Der er lagt stor vægt på indeklima i bygningen, som har luft til luft varmepumper med mulighed for køling og der er tilført ekstra ventilation til klasselokalerne for at sikre optimale vilkår for læring.

  Kontakt:

  Adm. direktør Benny Møller tlf.: 20 20 62 66 email: bm@mobilhouse.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/skimmelsvamp-truede-kirstinebjergskolen-der-matte-finde-nye-lokaler-til-deres-elever-i-hast?releaseId=13594187

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **