PRM / Covid-19: Ny app til sikker genåbning af virksomheder

  Pressemeddelelse fra myDesk

  Det danske softwarehus Portlr præsenterer hermed en ny app, som sikrer, at ingen sidder for tæt på kontoret - og at ingen går forgæves til de neddroslede kontormiljøer, som i mange tilfælde har reduceret antallet af fysiske arbejdspladser.

  I sikker afstand


  Bookingapp'en "myDesk" giver medarbejderne direkte adgang til at gå ind og booke en arbejdsplads på kontoret i sikker afstand fra kollegerne - samtidig adviseres både kantinen og rengøringsteamet om medarbejderens tilstedeværelse, så der kan gøres ekstra rent, hvor der har siddet mennesker, og man undgår unødigt madspild.

  "Med "myDesk" kan medarbejderen komme sikkert tilbage på job og være garanteret en arbejdsplads fx sammen med sit team. Virksomheden får dermed mulighed for at planlægge og koordinere genåbningen efter myndighedernes retningslinjer og sikre den nødvendige afstand og rengøring i forbindelse med covid-19", siger Henrik Jøhnk Kristensen, Partner og Udviklingschef i Portlr.

  Også en fremtid efter Covid-19

  Folkene bag den nye app ser også en fremtid for "myDesk" den dag, Covid-19 har sluppet sit tag i det danske samfund. For pandemien har sat skub i en udvikling, som sigter mod mere fleksible arbejdspladser, hvor medarbejderen ikke nødvendigvis skal møde ind på kontoret fra mandag til fredag. Mange virksomheder har allerede fået øjnene op for at tilpasse de store kontormiljøer og fx skabe mere lys og luft på arbejdspladsen - eller ganske enkelt reducere omkostningerne til overflødige arbejdsstationer.

  " Vi tror på, at mange flere virksomheder vil benytte sig af fleksible arbejdspladser med mulighed at arbejde hjemmefra og samtidigt skabe et bedre miljø på arbejdspladsen. Forudsætningen for at det fungerer optimalt er dog, at medarbejderne på forhånd kan sikre sig en arbejdsplads, når de har behov for det", siger Michael Ries, Partner og CEO i Portlr.

  Billedtekst: "myDesk" giver medarbejderne i større kontormiljøer mulighed for at booke en arbejdsplads hjemmefra. Det sikrer en plads - og sikker afstand til kollegerne.

  Kontakt:

  For yderligere oplysninger kontakt:

  Michael Ries,
  Partner og CEO
  Mobil: 4027 9941
  email: mr@mydesk.dk
  Website: mydesk.dk

  Henrik Jøhnk Kristensen,
  Partner og Udviklingschef
  Mobil: 2334 5256
  email: hjk@mydesk.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/covid-19-ny-app-til-sikker-genabning-af-virksomheder?releaseId=13594167

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **