PRM / Stor stigning I antallet af job-annoncer

  Pressemeddelelse fra Jobsearch.dk ApS

  Det viser en opgørelse fra Jobsearch.dk, som er Danmarks største søgemaskine for job.

  Udviklingen I antallet af job-annoncer I Danmark kan ses direkte her: https://www.jobsearch.dk/jobstatistik

  "Der er tale om en ret vild vækst I antallet af job-annoncer. Der er formentlig tale om en ketchup-effekt, hvor virksomhederne udbyder alle de stillinger, de ellers har holdt tilbage pga. corona-krisen. Det er en meget positiv udvikling med tanke på alle de ledige og kommende ledige, der skal ud og søge job", siger Thomas Barfod, direktør fra jobsearch.dk.

  I forbindelse med corona-krisen har der været set et kæmpe-fald på cirka 43 procent I antallet af job-annoncer, fra 27.570 job-annoncer den 15. februar til 15.821 jobannoncer den 4. maj.

  Jobsearch.dk samler alle stillinger I Danmark igennem crawling af jobsektionerne på virksomhedernes hjemmesider. Jobsearch.dk opdaterer sit indhold automatisk 6 gange hver dag ud fra virksomhedernes jobsektioner og giver derfor et helt opdateret billede af tilnærmelsesvist alle udbudt job-annoncer I Danmark.

  Kontakt:

  Yderligere info:
  Thomas Barfod
  tsb@jobsearch.dk
  29614045

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/stor-stigning-i-antallet-af-job-annoncer?releaseId=13593308

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **