PRM / Para-atleters EM- og VM-guld hyldes på Københavns Rådhus

  Pressemeddelelse fra Københavns Kommune Økonomiforvaltningen

  Fejringen af de flotte resultater i atletik, bordtennis, dressur og taekwondo sker på Københavns Rådhus onsdag den 4. december kl. 13.00, hvor overborgmester Frank Jensen (S) ønsker tillykke og byder på rådhuspandekager.

  "Jeg er meget imponeret af de danske para-atleter, som år efter år viser stort internationalt format og høster guldmedaljer ved både EM og VM. De er en kæmpe inspiration for os alle - og viser, at man med viljestyrke og mod kan realisere sine drømme," siger overborgmester Frank Jensen (S).

  Ved VM i para-atletik vandt Daniel Wagner guld i 100 meter-disciplinen. Peter Rosenmeier vandt EM i parabordtennis, og Tobias Thorning Jørgensen sikrede sig dobbelt guld ved EM i paradressur. Lisa Kjær Gjessing kæmpede sig til en guldmedalje ved EM i parataekwondo.

  "Det er fire af de største danske profiler, der virkelig har præsteret i 2019. Med EM-titlen kan Peter Rosenmeier nu smykke sig med at være europamester, verdensmester og paralympisk mester i parabordtennis på samme tid. Daniel Wagner blev for første gang verdensmester i atletikkens kongedisciplin efter en hård sæson med mange skader. Tobias Thorning fik med sine to suveræne guldmedaljer i dressur et kæmpe internationalt gennembrud og en førsteplads på verdensranglisten. Og Lisa Kjær Gjessing er fortsat ubesejret i sin vægtklasse i international parataekwondo. Alle fire atleter bliver meget spændende at følge til de Paralympiske Lege i Tokyo næste sommer," siger Parasport Danmarks formand John Petersson.

  Tilmelding og yderligere information

  Tilmelding og kontakt til overborgmester Frank Jensen via kommunikationskonsulent Tildde Sønder Vindfeldt, f28s@kk.dk , tlf. 2538 0516.

  Program

  Onsdag den 4. december klokken 13.00-13.30 i Magistratsalen, Københavns Rådhus. Mødetid for pressen er 12.45 ved Rådhusets hovedindgang.

  • 13.00 Overborgmester Frank Jensen byder velkommen ved Magistratsalen
  • 13.05 Tale ved overborgmester Frank Jensen
  • 13.10 Tale ved John Petterson, fmd. Parasport Danmark
  • 13.15 Billedmulighed og reception med rådhuspandekager
  • 13.30 Arrangementet slutter.

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/para-atleters-em--og-vm-guld-hyldes-pa-kobenhavns-radhus?releaseId=13584247