PRM / Mange ældre søger nye boligformer: Nyt senior bofællesskab med 22 huse i den smukkeste natur ved Jægerspris Bugt

  Pressemeddelelse fra OutCom A/S

  "Det er den stigende efterspørgsel efter bofællesskaber for Danmarks seniorer, der er baggrunden for, at vi har udviklet Plantagehusene med 22 seniorboliger ved Jægerspris Bugt. Her har vi lagt stor vægt på at skabe rammerne for et aktivt fællesskab i individuelle huse med lækre og funktionelle faciliteter, som kræver et minimum af vedligeholdelse. I projektet indgår b.la. et stort fælleshus med plads til fællesspisning, alle former for klub-aktiviteter, som beboerne ønsker sig, egen tennisbane, baner til boldspil, krolf og petanque etc.," siger adm. direktør Torben Basse fra Planet Huse, som står bag projektet.

  "Baseret på interviews med en række seniorer har vi således lagt vægt på at udvikle Plantagehusene som et projekt, som er nutidigt og imødekommer aktive seniorers ønsker og behov for en høj boligstandard, mulighed for socialt samvær og aktiviteter med de andre beboere - og samtidig også muligheden for at være privat i sit eget hus."

  Husene bliver bygget som fritidshuse og udnytter muligheden i Planloven for, at pensionister efter kun ét års ejerskab kan benytte et fritidshus som helårsbolig. Et nyt fritidshus fra Planet Huse er i dag bygget til at kunne fungere som bolig på alle årstider. Så der er ingen udfordringer i at bo i huset året rundt. Alle Planet Koncernens huse er klimavenlige og er udført af bæredygtige materialer. De er desuden isoleret 25 pct. bedre end de formelle krav til fritidshuse for at sikre en god komfort og varmeøkonomi året rundt.

  Natur og service

  Plantagehusene er placeret på Orebjergvej i den tidligere plantage og er omgivet af masser af smuk natur med skov og strand inden for gåafstand. Desuden er der ikke langt til indkøb, golf og fine kulturoplevelser i Jægerspris og Frederikssund. Hvis de nye ejere ønsker det, har Planet Huse allerede en vicevært på standby, som kan sørge for græsslåning og anden vedligeholdelse i den nye bebyggelse.


  Byggefirma med fokus på træ

  Planet Huse har i løbet af de sidste 30 år bygget i tusindvis af træhuse til danskerne - både fritidshuse og helårshuse. Koncernen har også med stor succes opført flere store feriehusparker i Tyskland som træhuse i flere etager.

  "Vi oplever i disse år en stigende interesse fra familier i alle aldre, som meget bevidst ønsker en ny og mere klimavenlig bolig baseret på bæredygtige materialer. Her er træ p.t. det mest bæredygtige byggemateriale, og vi ser en kæmpe udvikling inden for brug af træ i byggeriet. Derfor tror vi også, at Plantagehusene vil være det helt rigtige valg for danske seniorer, som både ønsker en ny og individuel bolig baseret på en klimavenlig og bæredygtig løsning i høj kvalitet - og et aktivt bofællesskab midt i den skønneste natur," siger Torben Basse.

  Planet Huse udbyder Plantagehusene i samarbejde med ejendomsmægler Per G. Jensen fra Bo-nyt Nordsjælland. Der er 'åben grund' den 15. oktober kl. 13-16 på Orebjergvej (se efter skiltet), 3630 Jægerspris - og informationsmøde (med tilmelding) den 16. oktober kl. 17-19 på Tofteager 31, Udsholt, 3230 Græsted. Mere information og tilmelding på planethuse.dk/seniorbolig/

  ..............................

  Yderligere oplysninger

  Vi medsender som separate filer et udvalg af billeder af Plantagehusene og en præsentationsbrochure til fri afbenyttelse i forbindelse med denne nyhed.

  Hvis du vil vide mere om Planet Huse eller Plantagehusene, er du velkommen til at kontakte adm. direktør og partner Torben Basse på telefon 76 88 38 11.

  Se også www.planethuse.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/mange-aeldre-soger-nye-boligformer-nyt-senior-bofaellesskab-med-22-huse-i-den-smukkeste-natur-ved-jaegerspris-bugt?releaseId=13581158