PRM / En plantebaseret julemiddag

    Pressemeddelelse fra Turbine Forlaget A/S

    Vegansk julemad indeholder opskrifter på lækre og velsmagende retter, der passer perfekt til julefrokosterne og julemiddagen. Thomas Erex har udviklet opskrifter på alt fra juledeller med linser og champignon til Mock duck og masser af tilbehør i form af sovs, rispapirbacon og brunede kartofler. Desserten og den søde tand har han også tænkt på. Her er opskrifter på knasende chokoladejuletræer, vafler og æbleskiver. Og meget mere.

    Thomas Erex er selv veganer, men opskrifterne er testet og godkendt af kødspisere, der også nød maden.

    Med Vegansk julemad er det muligt at samle familier og venner om en middag, hvor alt er plantebaseret, men den er også velegnet til de familier, hvor der findes både kødspisere, vegetarer og veganere. For i juletiden vil alle jo gerne servere noget lækkert for gæsterne uanset hvilke præferencer, de har. Julen er for mange en tid, hvor vi samles og glæder hinanden. Og hvem vil ikke gerne glæde sine venner og familiemedlemmer med smagfulde retter, de kan spise med god samvittighed overfor miljøet og dyrene?

    Nogle af retterne kan laves i en fart, mens andre kræver lidt mere tid i køkkenet – præcis som med al anden julemad.

    Thomas Erex er madblogger og har tidligere udgivet kogebogen Veganske livretter, der blev kåret som “Årets Veganske Udgivelse.”

    Fakta om bogen:

    Vegansk julemad // Thomas Erex
    TURBINE // ISBN: 9788740656664 // 102 sider // Vejl. pris 249,95 sider

    Kontakt:

    PR og kommunikation Marie Jensby tlf.: 60548460 email: marie.jensby@turbine.dk

    Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/en-plantebaseret-julemiddag?releaseId=13581152