PRM / 3x halv time kan spare din privatøkonomi for mange penge

  Pressemeddelelse fra Lån7.dk

  Forsikringerne

  Hvornår har du sidst taget et kig på dine forsikringer? Hvis det er mere end 2 år siden, så er der med stor sandsynlighed rigtig gode besparelser at hente, ved at få nogle tilbud på forsikringer igen.

  I de fleste tilfælde kræver det ikke anden investering af dig, end et møde med et nyt forsikringsselskab på 30 minutters tid, for at finde ud af om de kan tilbyde dig billigere forsikring. Ofte ender du også med at være bedre forsikret oven i hatten.

  Kan du eksempelvis spare 100 kr pr måned, så spare du 1200 kr årligt, og dette er vel at mærke efter skat! At bruge 30-60 minutter på forsikringerne, er derfor en rigtig god ide.

  Boliglån

  Renterne på boliglån er lavere end nogensinde før. Hvis du ikke har kigget på om du kan få en besparelse på at omlægge dine boliglån de sidste 5 år, så er der virkelig gode muligheder for at kunne få en gevinst ved at lægge om til et boliglån med en lavere rente.

  Gevinsten kan hurtigt blive på mange tusinde kroner. Så selv hvis du ender med at bruge lidt mere end 30 minutter på møde med din bank, så får du en god timeløn ved at kigge på dette.

  Samlelån

  Renterne er lave, og dette gælder faktisk også indenfor forbrugslån. Hvis du samtidigt har været en situation, hvor du har været nødsaget til at tage kviklån eller på anden vis er endt med dyr gæld, så kan der være mange penge at spare ved at oprette et samlelån.

  Med et samlelån får du betalt den ekstremt dyre gæld ud, og den gæld der blev oprettet på et tidspunkt hvor renterne måske var lidt højere generelt. Afhængig af din situation, så kan der være rigtig mange penge at spare. Nogle spare 5000 kr, 10.000 kr, 15.000 kr eller endnu mere på at optage et lån til samling af gæld. Har du en fornemmelse af at have lidt for dyr gæld, så er det bestemt værd at undersøge dine muligheder for billigere lån.

  Du kan eventuelt også snakke med din bank om at tage lån med sikkerhed i bolig eller andet, for at komme af med lån uden sikkerhed.

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/3x-halv-time-kan-spare-din-privatokonomi-for-mange-penge?releaseId=13572627