Forsøgte at stoppe tyv: Fik smadret hammer i tindingen


Arkivfoto

En 28-årig mand blev søndag omkring kl. 22.40 slået med en hammer i tindingen, da han forsøgte at konfronterede en gruppe unge mænd, som han mistænkte for tyveri.

Overfaldet fandt sted tæt i krydset Onsholtvej/Dalhøjvænget i Viby.

10 minutter forinden sad den 28-årige mand i møde i Bøgeskov Idrætsanlæg på Engelundsvej.

Her hørte mødedeltagerne pludseligt nogen rumstere i det tilstødende lokale. Kort efter så de en mand løbe fra stedet. De besluttede sig derfor for at undersøge sagen nærmere.

I lokalerne ved siden af, kunne de se, at der var væltet flere ting på gulvet og malet graffiti på væggene. Desuden manglede der et musikanlæg og noget sportsudstyr.

Den 28-årige besluttede sig nu sammen med en 33-årig mand fra mødet at tage ud og lede efter gerningsmanden. Ham opdagede de kort efter i krydset Onsholtvej/Dalhøjvænget sammen med tre andre mænd.

Da den 28-årige konfronterede den formodede gerningsmand til tyveriet, blev mændene aggressive, og det endte med, at den ene trak en hammer ud under jakken og slog den 28-årige i tindingen med den.

Den 28-årige nåede at afværge endnu et slag med armen, inden det lykkedes ham at få fravristet hammeren fra voldsmanden. Herefter stak hele gruppen af, inden de to mænd fik kontaktet politiet.

Manden, der slog med hammeren, beskrives som
Dansk af udseende
Muskuløst bygget
16-20 år
Sort, mellemlangt hår
Iført mørk jakke, muligvis arbejdsjakke

Manden, der løb fra hallen, beskrives som:
Dansk af udseende
Spinkelt bygget
16-20 år
Iført mørk hat