10-årig pige angrebet af mand med bil: Han skubbede hende af cyklen og greb fat i hende


Arkivfoto


Nordjyllands Politi beder offentligheden om hjælp til at finde en mand, som angreb en 10-årig pige.

Overfaldet skete den 8. marts klokken 7:50 på stisystemet ud fra Ådalen og op mod Nordre Omfartsvej.

Her kom pigen cyklende på vej til skole.

Hun bemærkede en ukendt mandsperson, der steg ud af en hvid personbil, som holdt parkeret i rabatten på Nordre Omfartsvej med front mod øst.

Idet hun kørte forbi personen, skubbede han helt umotiveret pigen af cyklen.

Pigen kom på cyklen igen, men manden greb nu fat i hendes skulder.

Det fik pigen til at skrige op.

I samme øjeblik dukkede en mindre grålig bil op. Den kørte mod øst på Nordre Omfartsvej.

Politiet mener, at det gjorde, at overfaldsmanden tog flugten i sin egen hvide bil i østlig retning ad Nordre Omfartsvej.

”Og vi opfatter den eller de personer, som sad i denne mindre grålige bil, der også kørte forbi gerningsstedet i østlig retning af Nordre Omfartsvej, som meget interessante vidner, der kan være med til at belyse sagen,” siger politikommissæren.

Philip Rødkjær Larsen opfordrer dem derfor til at henvende sig til politiet på 114, og han tilføjer:

”Ligesom vi også opfordrer alle andre, der måtte have oplysninger i sagen og måske set noget om at henvende sig til os.”

Efterforskning i gang
Sagen blev anmeldt til Nordjyllands Politi dagen efter overfaldet, dvs. den 9. marts 2023, og siden optagelsen af anmeldelsen har politiet efterforsket i sagen.

”Vi ser med stor alvor på det her. Pigen var rystet efter overfaldet, og vi har siden optagelsen af anmeldelsen afhørt pigen samt talt med hendes forældre, ligesom vi har sikret os nogle enkelte spor, og der er patruljeret i området, og vi har foretaget forhøringer for at tilvejebringe flere vidner og andre nye spor i sagen, der har til formål at bringe os nærmere et gennembrud. Det er desværre ikke lykkedes for os endnu – og vi håber, at offentligheden kan hjælpe os med nye informationer af betydning for vores videre arbejde med sagen.”

Nordjyllands Politi efterforsker på nuværende tidspunkt sagen som en voldssag, og man kan kontakte politiet på telefon 114.

Politiet har i øjeblikket ingen yderligere oplysninger i sagen.