Politiet efterlyser: Vi mangler to ofre


Arkivfoto.


Københavns Vestegns Politi efterlyser vidner, som overværede et verbalt overfald på en kvinde og et voldeligt overfald på en mand i et S-tog på Glostrup Station.

Politiet beder også de to ofre om at henvende sig.

Københavns Vestegns Politi efterforsker en voldelig episode, hvor to mænd ifølge anmeldelsen overfaldt en kvinde, som ifølge et vidne havde mørk hudfarve og formentlig var af østafrikansk oprindelse, med nedsættende udtalelser samt udsatte en mand for vold, da han ville hjælpe hende.

Hændelsen fandt sted onsdag den 25. maj 2022 cirka kl. 14.15 i et S-tog på Glostrup S-station. Toget var på vej mod København.

De to voldsmænd steg på toget i Glostrup. De forlod toget igen samme sted efter episoden, før toget kørte videre.

De to mistænkte beskrives som:

A: Dansk mand, 25-30 år, 185-190, muskuløs af bygning, lyst hår, solbrun, glatbarberet. Han var iført jeans og en grøn jakke.

B: Dansk mand, 25-30 år, ca. 180 cm, muskuløs, rundkindet, kort mørkt hår og skægstubbe. Han var iført lyseblå cowboybukser og en lyseblå cowboyjakke med hvidt mønster/striber på ærme og ryg.

De to ofre steg af toget et par stationer senere – angiveligt i Rødovre eller Hvidovre:

”Kvinden og manden, som det gik ud over, må meget gerne kontakte os. Og hvis nogen overværede episoden, hører vi gerne fra dem,” siger vicepolitiinspektør Claus Bardeleben, Københavns Vestegns Politi.

Han tilføjer, at han på nuværende tidspunkt ikke ønsker at frigive flere detaljer af hensyn til efterforskningen.

Københavns Vestegns Politi kan kontaktes døgnet rundt på telefon 4386 1448.