Brutalt overfald: Skar offers kind op og venstre øre af


Foto: Politiet


En 25-årig mand blev søndag den 15. maj 2022 offer for et brutalt overfald på en adresse i Silkegade.

Her blev han stukket flere gange med kniv på kroppen, fik skåret sin ene kind op og skåret sit venstre øre af.

Tirsdag aften anholdt Københavns Politi en 20-årig mand, som er mistænkt for overfaldet sammen med en medgerningsmand.

Den mistænkte medgerningsmand er den 24-årige hollandske statsborger, Yahye Mohamed Omar, som Københavns Politi nu efterlyser internationalt.

”Vi har en formodning om, at han befinder sig i udlandet. Muligvis i Sverige, Norge – omkring Oslo eller det nordlige Tyskland, som vores indledende efterforskning peger i retning af. Men da den mistænkte er hollandsk statsborger og har bånd til Storbritannien, så søger vi også efter ham i de lande,” siger politikommissær Kenneth Jensen fra Afdelingen for personfarlig kriminalitet i Københavns Politi.

Denne efterlysning er derfor delt med medier i Sverige, Norge, Tyskland, Holland og Storbritannien. Københavns Politi anser Yahye Mohamed Omar som værende farlig, og borgere bør ikke forsøge at kontakte ham eller tilbageholde ham, men skal i stedet straks kontakte politiet, hvis man ser ham.

”Det var et særdeles brutalt overfald, så vi har en intensiv efterforskning for at få Yahye Mohamed Omar bag tremmer. Vi har et godt samarbejde med vores kolleger i udlandet, men vi har brug for borgernes hjælp. Så hvis nogen ved noget om, hvor han befinder sig, skal man ringe til os på 1-1-4,” siger Kenneth Jensen.