Politi: Vi har endnu intet hørt fra savnet teenager


17-årige Emilie fra Korsør, der har været forsvundet siden tidligt søndag morgen. Privatfoto.

Lokalpolitiet i Slagelse tager imod hjælp fra clairvoyante i eftersøgningen af 17-årige Emilie fra Korsør, der har været forsvundet siden tidligt søndag morgen.

Flere borgere har rettet henvendelse til politiet med tip fra clairvoyante personer om, hvor Emilie måske befinder sig.

Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

Alle disse fornemmelser bliver taget alvorligt og fulgt op af politiet, fortæller Lars Denholt, sagsbehandler på efterforskningen af pigens forsvinden.

- Du kan spørge, om det er en ny tanke for politiet at begynde at arbejde sammen med clairvoyante. Jeg vil ikke udelukke noget som helst. Mit primære mål er bare at finde Emilie. Selvfølgelig helst i live, siger han.

Tirsdag morgen skrev flere medier, at politiet har fået livstegn fra Emilie via Facebook, men det afviser Lars Denholt.

- Det er ikke noget, som vi kan bekræfte overhovedet. Vi har ikke fået livstegn fra hende, selv om nogen påstår noget andet, siger han.

Han forklarer, at borgere, der har sendt en besked til Emilie via Facebook, oplever det som et livstegn, at hendes profilbillede dukker op på deres egen profil, som om at beskeden er blevet læst.

- Jeg har intet at lægge i det overhovedet, siger Lars Denholt og fastholder, at sidste livstegn fra pigen var, da hun søndag morgen kl. 04 efter en bytur i Slagelse tog afsked med to veninder på Korsør Station.

Herefter har der ikke været signaler fra hendes mobiltelefon.

Tilsyneladende var pigen tynget af kærestesorger, hvilket tidligere har fået hende til at rejse til København, hvor hun opholdt sig i over et døgn uden at tage kontakt til nogen.

Derfor håber politiet, at det også er tilfældet denne gang.

På grund af netværksproblemer får politiet først tirsdag morgen adgang til at gennemse videoovervågningen fra Korsør Station.

- Hovedfokus er, om hun efterfølgende vender tilbage til stationen alene og tager et tog væk. Jeg aner det ikke. Men det er jo en tanke, når vi ikke har fundet hende i Korsør endnu, siger Lars Denholt.

Politiet har fået mere end 100 henvendelser fra borgere, der mener at have set den forsvundne pige.

- De går på alt fra, at hun er set i Flensborg nede ved den dansk-tyske grænse og til at hun er set i København. Alle vil jo gerne være den, der finder hende.

Siden pigens forsvinden har både politihunde, dykkere, lokale og en helikopter været med til at lede efter hende.

/ritzau/