Politiet i intens eftersøgning: Ung mand med guldfarvet hat forsvundet


Foto: politiet


Nordjyllands Politi leder i øjeblikket med flere styrker efter en 28-årig mand.

Han gik fra sit opholdssted søndag den 7. januar 2024 om eftermiddagen.

Vidner har efterfølgende set ham i både Vrå og lidt senere i Hjørring.

Ring straks på telefon 114, hvis du har oplysninger.

Den 28-årige mand, Oliver Friedrich, gik i løbet af søndag fra sit opholdssted, der er beliggende i Vrå.

Han havde ikke sin mobiltelefon med sig, da han forlod stedet – og personalet på stedet er bekymrende for ham, da han ikke havde sit overtøj på.

Det oplyser vagtchef ved Nordjyllands Politi, politikommissær Jesper Sørensen, der videre siger, at politiets efterforskningsskridt, blandt andet i form af indsatsleder til stedet, flere patruljer indsat samt søgning med både politihunde samt drone af et større areal, ikke har givet noget resultat, endsige konkrete spor at gå efter.

Et nærliggende idrætsanlæg og skole er eksempelvis blevet afsøgt af politiets patruljetjeneste uden resultat, ligesom en række andre steder er blevet det.

Men, tilføjer vagtchefen, så har nogle vidner formentlig set ham i løbet af i går, søndag. Først skete det omkring kl. 13.30, hvor han muligvis er set i Vrå.

Her var han iført en guldfarvet nytårshat. Og noget senere, omkring kl. 15.00, er han af et andet vidne blevet set inde i Hjørring – også her var han iført en guldfarvet nytårshat. Det er dog slet ikke sikkert, at han længere har denne hat på.

”Vi opfordrer alle borgere til at kigge efter Oliver. Og ring straks til os på telefon 114, hvis du har set savnede – eller hvis du har andre oplysninger i sagen,” lyder det fra Jesper Sørensen.

Kig især efter Oliver i områder som Vrå og omkring Hjørring, hvor politiet som følge af forskellige eftersøgningsskridt har indikationer på, at han kan have taget ophold.

”Men da vi ikke sikre meldinger på, hvor han kan være søgt hen, og idet han er godt gående, så er det et relativt stort område, som vi søger i,” siger Jesper Sørensen, og politikommissæren pointerer, at borgerne bør kigge i udhuse, skure og kældre, hvor han kan have søgt ly for vind og vejr:

”Det er meget koldt – og som tiden går, bliver vi mere og mere bekymrede for ham.”

Oliver beskrives som:

* mand, 28 år, spinkel af bygning, mørkebrunt hår – sort eller mørke bukser, mørk jakke/trøje, guldfarvet nytårshat, som dog ikke vides, hvorvidt han stadig har på.

Ring 114 med oplysninger straks.