Tragedie: To børn på syv og 11 år indebrændt i nat


HOBRO: Nordjyllands Politi fik i nat kl. 01.35 anmeldelse om brand i et hus på Mariagervej i Hobro. Branden kostede to børn livet, oplyser Nordjyllands Politi.

Nordjyllands Beredskab og politi blev sendt til stedet hvor der ved ankomst var der kraftig brand i huset, og to børn i huset på hhv. syv og 11 år nåede ikke ud pga. den voldsomme brand og er begge afgået ved døden.

Børnenes mor og hendes samlever er bragt til Aalborg Universitets Hospital med røgforgiftning, efter de forgæves forsøgte at komme børnene til hjælp i det brændende hus.

Nordjyllands beredskab og politiet arbejder stadig på stedet med politiets teknikere. Brand årsagen er pt. ukendt, stedet er afspærret og forventes at være afspærret de næste dage.

Det er de videre brandtekniske undersøgelser som blandt andet skal være med til at klarlægge de nærmere omstændigheder og årsagen til brandens opståen. Der er ikke noget som peger i retningen af, at der er sket en forbrydelse, understreger Nordjyllands Politi’s vagtchef.

– Der foreligger et efterforskningsarbejde foran os, og derfor kan vi ikke udtale os om yderligere for nuværende. Sagen behandles i efterforskningsafdelingen i Aalborg, oplyser Vagtchef Karsten Højrup Kristensen.

#