Røgdykkere reddede hund ud: Politibetjente gav hund ilt og omsorg

En voldsom brand ødelagde tirsdag eftermiddag en gård ved almstoftevej i Rngsted, hvor et ældre ægtepar boede.

Det ældre ægtepars hund sad pænt i sofaen inde i stuen, det opdagede røgdykkerne da de trængte ind i huset og fik den lille hostende hund bragt ud i sikkerhed mens ilden havde godt fat i taget og ejendommens 1. sal.

To kvindelige betjente trådte straks til for at hjælpe den lille sorte puddelhund, den fik ilt igennem et godt stykke tid og lunede sig i patruljevognen sammen med en af betjentene indtil den var frisk nok til at kunne komme ind i varmen hos en nabo som tager sig den lille puddel.

Branden endte med at en redningskran ankom til stedet og rykkede hele taget og dele af huset fra hinanden, så brandvæsnet kunne komme ordentligt til ild og gløder.

Mens det gik godt for den lille hund, så gik det rigtig skidt for huset der endte totalt nedbrændt. Brandårsagen er ikke kendt, og hele brandstedet er afspærret så politiets brandteknikere senere kan rykke ind og udfinde brandårsagen.

Husets kvindelige beboer måtte dog en tur på sygehuset til kontrol, som følge af lidt røg og chock over at se sit hjem brænde.