Hjemløs reddet ud af brændende hus i nat

FREDERIKSSUND: Natten til søndag blev der slået alarm om ildløs på førstesalen af en gammel villa på Bakkerstræde, en mand blev reddet ud af røgdykkere fra brandvæsnet.

Huset har stået tomt igennem længere tid, og har tidligere rummet en tyrkisk klub, men efterfølgende har lidt en krank skæbne som forladt hus - allerede før brandvæsnets ankomst var det tydeligt at husets førstesal var overtændt og ilden brudt igennem taget flere steder.

Brandvæsnet reagerede på oplysninger om at der kunne være en mand i huset, og det blev derfor nøje gennemsøgt af røgdykkerne der ganske rigtigt fandt en mand liggende sovende i huset.

Der var tale om en hjemløs mand, og han blev fundet i husets stueplan ganske uskadt. Røgen var endnu ikke kommet ind i det værelse hvor han lå og sov, så han kom ganske udramatisk ud af huset.

Der var lidt tvivl om hvorvidt der kunne være en person mere, men trods gennemsøgningen blev der ikke fundet flere personer i huset, som under branden led omfattende skade. Der er ingen tvivl om at ilden er påsat, der blev fundet ildløs på førstesalen og i stueplan og branden skal nu undersøges nærmere af politiet.