Sydøstjyllands Politi advarer lige nu mod tricktyve


Tricktyverierne er bl.a. gennemført efter en særdeles gennemprøvet model, hvor to kvinder skaber forvirring af ansatte under påskud af at ville veksle penge. Arkivfoto


Politiet opfordrer borgerne og forretningsdrivende i Sønderjylland til at være ekstra opmærksomme, for i går og i dag har vi modtaget flere anmeldelser om netop begåede tricktyverier.

Like localeyes.dk på Facebook

Det skriver Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse:

Tricktyve er typisk meget mobile, så selvom de anmeldte forhold er sket i Vejle, Sønder-Omme, Tørring og Horsens , så er der al mulig grund til også andre steder at være særligt opmærksom i den nærmest kommende tid.

Tricktyverierne er bl.a. gennemført efter en særdeles gennemprøvet model, hvor to kvinder skaber forvirring af ansatte under påskud af at ville veksle penge.

Tricktyvene er formentligt kørende i en Renault Senic eller en Safira, mørkeblå, – altså en lidt større bil eventuelt til 6 personer. Der sad en mand og ventede i bilen.

I følge anmeldelserne kan der meget vel være tale om de samme gerningsmænd, der arbejder sammen i alle de anmeldte forhold. De beskrives således:

A: Kvinde, Østeuropæisk af udseende, 155-160 cm, Yderligere kendetegn: Ca. 40 år, mørk i huden, helt mørkt hår, grove ansigtstræk, så sur og gal ud, talte gebrokken engelsk., Iført: Mørkt tøj i flere lag, tørklæde.

B: Kvinde, Østeuropæisk af udseende, 155-160 cm, Hårlængde: Langt, Yderligere kendetegn: I 20´erne, mellem rød blondt hår, dyb stemme, talte gebrokken engelsk., Iført: Hvidt tørklæde, flere lag tøj, tyk mørk jakke.

C: Mand, Yderligere kendetegn: Ca. 30 år, mørkhåret næsten kronraget.

Ser du de pågældende eller køretøjet, – eller bliver du udsat for tricktyveri eller forsøg herpå, så opfordrer Sydøstjyllands Politi til, at du straks ringer 114 og sætter os på sporet. Vi vil meget gerne stoppe tricktyvene og din hjælp vil være et vigtigt skridt i den retning.