Aktion mod hashbagmænd: Flere med rockerrelationer anholdt


I forbindelse med disse anholdelser blev der foretaget ransagning på flere adresser på Københavns Vestegn og på Sydsjælland, hvorunder der blev fundet ca. 145 kg. hash og ca. 500.000 i kontanter i dansk og norsk valuta. Arkivfoto


Politiets særlige bandeenhed Task Force Øst foretog i går – søndag d. 20. december 2015 – anholdelse af 3 mænd og 1 kvinde i alderen fra 24 – 42 år.

Like localeyes.dk på Facebook

Det skriver Politiets særlige bandeenhed Task Force Øst i en pressemeddelelse:

I forbindelse med disse anholdelser blev der foretaget ransagning på flere adresser på Københavns Vestegn og på Sydsjælland, hvorunder der blev fundet ca. 145 kg. hash og ca. 500.000 i kontanter i dansk og norsk valuta. Endvidere blev der fundet flere motorcykler, biler samt øvrige værdigenstande, der nu skal undersøges nærmere af politiet.

Task Force Øst har gennem længere tid efterforsket mod en gruppe formodede bagmænd til den organiserede narkotikakriminalitet, der har relationer til rockermiljøet.

Efterforskningen er sket i tæt samarbejde mellem dansk, svensk og norsk politi.

De anholdte sigtes for overtrædelse af straffelovens § 191 ved indsmugling og handel med euforiserende stoffer i et større kvantum på ikke under 290 kg hash Det er politiets vurdering, at denne handel primært er sket til aftagere i både Sverige og Norge, hvor eksempelvis handel på gadeplan af hash i Norge i forhold til 290 kg hash repræsenterer en værdi på ca. 29 millioner no. kr.

De 3 anholdte mænd vil senere i dag blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Glostrup. Af hensyn til sagens videre efterforskning vil der blive begæret dørlukning ved grundlovsforhøret.