Måtte vriste sig fri: 11-årig pige overfaldet på vej hjem fra skole


Arkivfoto

En 11-årig pige er blevet overfaldet af en mand på vej hjem fra skole i Birkerød i Nordsjælland. Hun slap væk ved at vriste sig fri og fik hjælp af en anden mand. Nu efterlyser politiet hjælperen.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

Overfaldet skete tirsdag den 19. maj ved 15-tiden på Nobisvej ud for nr. 13-15.

Her blev den lille pige overfaldet af en mand, men det lykkedes hende at vriste sig fri og løbe fra manden.

Ud for indkørslerne til Nobisvej nr. 78-80 fik hun fat i en anden mand, som hun fortalte, hvad der var sket. Denne mand rådede pigen til at skynde sig at løbe hjem.

Manden, der hjalp pigen, beskrives som værende 40-50 år, 175-180 cm høj, almindelig af bygning og med tyndt kort gråt hår. Han brugte briller, og har mellemrum mellem tænderne.

Politiet vil meget gerne i kontakt med denne mand, da han kan have oplysninger, som kan hjælpe politiet med at opklare sagen.

Politiet vil også gerne i kontakt med andre beboere i området, der har set noget, som kan hjælpe dem med at opklare sagen.

Pigens vej hjem fra skolen var ad Nobisvej, i retning fra Ravnsnæsvej, ad sti til Nobisvej, og herefter ad Nobisvej mod Keilstruplund.

Har du oplysninger i sagen, bedes du kontakte politiassistent Camilla Lund på e-mail cel003@politi.dk eller ringe 1-1-4.