Slagsmål endte med knivoverfald


Vagtchefen kan ikke sige meget om, hvem eller hvad der står bag slagsmålet, hvor også en anden ung mand blev slået i ansigtet. Men politiet mener, at “en flok” personer står bag. Arkivfoto


Politiet er i fuld gang med at undersøge, hvad der førte til, at en yngre mand natten til mandag måtte køres til Rigshospitalets Traumecenter efter at være blevet ramt overfladisk af en kniv i ryggen.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

– Vi formoder, at det er sket i forbindelse med en fest på Hvidovrevej. Nogle personer kommer op at slås, og herunder får en af dem et overfladisk knivstik i ryggen.

– Det er ikke livstruende på nogen som helst måde, siger vagtchef ved Københavns Vestegns Politi, Michael Bundgaard, til Ritzau.

Den unge mand, som er født først i 1990’erne, er blevet syet med to sting.

Vagtchefen kan ikke sige meget om, hvem eller hvad der står bag slagsmålet, hvor også en anden ung mand blev slået i ansigtet. Men politiet mener, at “en flok” personer står bag.

– Det er ikke alle, der er lige interesserede i at oplyse noget om, hvad der er sket. Efterforskningen er stadig i fuld gang, og vi mangler stadig en del afhøringer, siger Michael Bundgaard.

Ingen er anholdt i forbindelse med overfaldet.

Har man befundet sig på Hvidovrevej omkring klokken 04.30 natten til mandag og har set eller hørt noget i forbindelse med slagsmålet, er man velkommen til at ringe til Københavns Vestegns Politi, oplyser vagtchefen.

Politiet fik anmeldelsen klokken 04.39.

/ritzau/