Bandidos vil forhandle med kommune om at flytte


Medlemmerne af rockergruppen Bandidos er åbne over for at nedlægge deres omstridte klubhus i Vanløse, hvis de til gengæld får lov at slå sig ned et andet sted.

LÆS OGSÅ: Demonstration mod Bandidos rockerborg i Vanløse

Sådan lyder budskabet fra rockerne, der i en pressemeddelelse indbyder Københavns Kommune til fornyede møder, skriver TV2 på sin hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Protester mod rockerborg er ligesom jødeforfølgelsen

– Vi kan her kun opfordre til, at man (læs: kommunen) indleder et fornuftssamarbejde og reelt forsøger at genhuse os i et velegnet industriområde, da det er den mest optimale løsning for alle parter, skriver Bandidos ifølge TV2.dk.

LÆS OGSÅ: Rockerborg skal ryddes inden nytår

Dermed forsøger rockerne at oprette en dialog med kommunen, efter at kommunen har opgivet at tvinge Bandidos fra huset.

LÆS OGSÅ: Nævn: Bandidos kan blive i klubhus

Af pressemeddelelsen fremgår det i øvrigt, at Bandidos tidligere har forsøgt at indrette lokaler i erhvervsområder, langt fra privat beboelse, skriver TV2.

Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

Ifølge mediet vurderer rockerne, at kommunen dengang spændte ben for brugen af selvsamme erhvervslejemål ved blandt andet at opstille miljøkrav og trække behandling af sagen så meget i langdrag, at klubben ikke kunne finansiere at blive i området.

Mandag aften opgav Teknik- og Miljøudvalget i Københavns Kommune foreløbig at gøre mere i sagen om at få rockerne til at forlade klubhuset i Vanløse.

Natur- og Miljøklagenævnet underkendte i sidste uge Københavns Kommunes afgørelse, som forbød rockergruppen at benytte huset som klubhus.

Den afgørelse tog Teknik- og Miljøudvalget til efterretning mandag.

/ritzau/ Tekst leveret af Nyhedsbureauet Newspaq