Ti anholdt i politiaktion mod rockere og bandemedlemmer


Politiet har tirsdag ransaget 14 lokaliteter i fem jyske byer i en aktion rettet mod handel med narkotika. 10 personer er anholdt, oplyser Sydøstjyllands Politi.

På slaget kl. 10.05 bankede Task Force Vest efter nøje planlægning på døren på de 14 lokaliteter i Jylland og aktionen er dagen igennem forløbet tilfredsstillende.

Like localeyes.dk på Facebook

Blandt de 10 anholdte er der 2 HA medlemmer  og 2 medlemmer af HA støttegruppen Devils Choice.

Under ransagningerne, der skete flere steder i Nordjylland, Østjylland og Sydøstjyllands politikredse, blev der fundet hash, amfetamin og doping.

I øjeblikket er Task Force Vest i gang med at afhøre de anholdte samt gennemgå det fundne. Det forventes at der i morgen vil ske fremstilling i grundlovsforhør af de 10 anholdte personer ved retten i Randers. Det forventes at retsmøderne vil blive afholdt for lukkede døre.

Sagen, der er blevet efterforsket gennem nogen tid, handler indtil videre om fremstilling og handel med større mængder amfetamin.

Da efterforskningen fortsætter ønsker Task Force Vest ikke at oplyse yderligere på nuværende tidspunkt. Når efterforskningen ikke længere vil kunne skades, vil sagen kunne beskrives mere detaljeret overfor offentligheden.

Task Force Vest er en særlig enhed der proaktivt efterforsker rocker – og bandekriminalitet, organiseret indbrudskriminalitet, hælerier og hjemmerøverier. En efterforskning hører hjemme i Task Force Vest inden for disse kategorier af kriminalitet, hvis den antages at være organiseret, overskride grænser mellem politikredsene og efterforskningen er fremadrettet.

Task Forcen er sammensat af medarbejdere fra Fyns politi og de jyske politikredse og decentralt organiseret med sektioner i hver af de nævnte politikredse. Task Force Vest har hovedsæde i Horsens og ledes operativt af politiinspektør Brian Olsen.