Protester mod rockerborg er ligesom jødeforfølgelsen

Brian Sandberg sammenligner beboerprotest mod Bandidos klubhus i Vanløse som jødeforfølgelsen under 2. verdenskrig. Så kontant skriver Bandidos rockeren på Facebook.
LÆS OGSÅ: Beboere river Hells Aangels rockerborg ned
- Jeg forstår godt borgerne ikke vil være naboer til Rockerborge. Men det som sker lige nu minder meget om Jødeforfølgelsen inden 2. Verdenskrig startede.
- Der bliver snakket om SKAT skal indblandet for at stresse, politiet leger SS officer i byerne når de ser "Rockerne/Jøderne" viser sig i nattelivet og bortviser dem uden grund. Skriver Brian Sandberg.
LÆS OGSÅ: Brian Sandberg til rockerfest
Søndag aften deltog omkring 1.000 personer i en protest mod Bandidos tilholdssted på Tudskærvej 30 i Vanløse. Beboerne vil ikke være nabo til en rockerborg. Men Brian Sandberg syntes, at der burde være andre ting i denne verden som er vigtigere at protestere imod.

Borgerne går i fakkeltog og laver folkeligt oprør, slap nu helt af, ærligt talt folk, der er uskyldige mennesker der bliver slagtet i Syrien for tiden. Der er krig overalt i Verden for tiden, og så laver man så meget påstyr ud af en Rockerklub i Danmark, skriver Brian.

Brian Sandberg advarer også samfundet. Jo mere rockerne bliver stresset rundt af myndighederne. Jo stærkere bliver rockerne

Vi er en del af det Danske Samfund, og dermed er vi underlagt Grundloven. Det vil sige vi har rettigheder som alle andre borgere i landet.
Og jo mere pres der kommer på det hele, jamen desto stærkere bliver vi, det har historien vist igennem mange år.
LÆS OGSÅ: 100 år gammel lov kan lukke rockerborg
Historien om rockerborgen i Vanløse er næppe slut endnu. Sidst har nogle lokalpolitikere meldt sig med en tinglyst servitut fra 1918 som fastslår, at villaen på Tudskærvej 30 kun må bruges til familiebolig.
LÆS OGSÅ: Demonstration mod Bandidos rockerborg i Vanløse
Folkelige protester mod rockerborge er ikke noget nyt i Danmark. I 1997 fik naboer og andre personer mulighed for at overvære nedrivningen af et tidligere Hells Angels tilholdssted i Polensgade på Amager. Den daværende overborgmester Kramer inviterede til et sandt lunchparty. Flere naboere fik lov til, at smadre rockerborgen med en stor hammer.