Bieber skal vaske graffiti af hotel

Den canadiske sanger, Justin Bieber, får pigerne til at hvine. Men nu har han også fået han et australsk byråd til at sukke.

Like localeyes.dk på Facebook

Sangeren, som er på turné i Australien, fik lyst til at male graffiti og valgte et ganske særligt sted til sit værk. Bieber malede nemlig på ydermuren af sit hotel i byen Gold Coast.

LÆS OGSÅ: Planlagde at skære bollerne af Justin Bieber
På hotellet er ledelsen glad for, at den unge sanger har valgt at male et billede i påskønnelse af sit ophold, skriver Billboard.

LÆS OGSÅ: Justin Bieber pisser i spand på restaurant og undskylder til Clinton
Men det er ikke alle, der er vilde med Biebers kunstneriske udfoldelser, og byens borgmester udtaler, at hotellet muligvis får en officiel ordre på at fjerne Biebers maleri, da det ødelægger de naturskønne omgivelser ved stranden, hvor hotellet ligger.

LÆS OGSÅ: Justin Bieber har problemer med sine kropsvæsker
- Justin Bieber er en rollemodel for mange unge mennesker, så hvis påstandene (om graffiti red.) er sande, så er det meget skuffende, at han har gjort det her uden tilladelse, siger statsadvokaten i Queensland, Jarrod Bleijie, ifølge Billboard.

Der skal dog ikke meget til for, at teenageidolet kommer ind i varmen i Gold Coast igen. Han skal blot komme og rydde op efter sig selv, udtaler borgmesteren.

Bieber har selv lagt et billede ud af sit kunstværk på Instagram. Se det her: http://instagram.com/p/hLqz9ygvqG/

Newspaq