Formodet blomsterhandler-røver anholdt

Københavns Politis røverigruppe fra Station Bellahøj har fredag eftermiddag foretaget anholdelse af den i medierne efterlyste ”blomsterhandler-røver” fra Nordre Frihavnsgade.
LÆS OGSÅ: Knivstikkende serierøver måske på spil
- På baggrund af mediernes massive omtale af sagen er der tilgået Københavns Politi mange gode og konkrete henvendelser, som i dag har ført til anholdelse af en mistænkt gerningsmand. Det vil vi gerne sige tak for, siger vicepolitiinspektør Tommy Laursen, Station Bellahøj, Københavns Politi.
LÆS OGSÅ: Kvinde stukket ned under røveri
Anholdelsen, der skete i Hillerødgade, var ganske udramatisk. 
Tommy Laursen fortæller, at Københavns Politi ud fra modus og fremgangsmåde i flere andre røverier på Østerbro, herunder to andre røverier mod henholdsvis en blomsterhandler på Østerbrogade og en frisør på Vennemindevej, vil inddrage disse i den videre efterforskning.
LÆS OGSÅ: Røveri på Østerbro – område afspærret af politiet
- Vi er meget tilfredse med, at det er lykkedes at anholde den formodede gerningsmand til røveriet i Nordre Frihavnsgade røveriet. Røveriet og ikke mindst måden, hvorpå det blev begået, helt naturligt skabt stor utryghed blandt mange mindre forretningsdrivende i området, siger Tommy Laursen. 
LÆS OGSÅ: Serie-røver på spil i København
Den anholdte vil blive fremstillet i grundlovsforhør i morgen lørdag.