Pressemeddelelse fra Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri
I Aftale af grøn omstilling af dansk landbrug fra 2021 blev det besluttet, at der skulle udarbejdes en handlingsplan for plantebaserede fødevarer. Efter halvandet års arbejde er handlingsplanen nu færdig og klar til lancering.
Lanceringen vil finde sted fredag den 13. oktober 2023 fra kl. 09.30-11.00 på Hotel- og Restaurationsskolen i København, hvor en række repræsentanter fra følgegruppen og interessenter på området vil deltage. Direktør for Hotel- og Restaurantskolen vil holde et oplæg, og fødevareminister Jacob Jensen vil holde en tale cirka kl. 09.45. Desuden serveres der små plantebaserede snacks.
Journalister er velkomne til at deltage ved lanceringen, og efter talerne vil der være mulighed for at stille spørgsmål og foretage interviews med ministeren.
Journalister kan tilmelde sig lanceringen ved at kontakte presserådgiver i Fødevareministeriet Kathrine Lindorf Lund på
eller tlf. 2311 0712 senest fredag d. 13. oktober kl. 08.00.
Fakta:
Reception Lancering af handlingsplan for plantebaserede fødevarer
Dato og tid 13. oktober 2023 kl. 09:30-11:00
Sted Hotel- og Restaurantskolen. Vigerslev Allé 18, 2500 København
Deltagere
- Fødevareminister Jacob Jensen
- Direktør for Hotel- og Restaurantskolen Anne-Birgitte Agger
- Bestyrelsen for Plantefonden
- Repræsentanter fra følgegruppen
Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her:
** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **