PRM / YAAI Green Energy melder sig ind i Brintbranchen

  Pressemeddelelse fra Brintbranchen

  Det er YAAI Green Energys mission at bidrage til en grønnere verden for de kommende generationer og selskabet udvikler og producerer elektrolyseteknologi som del af denne mission. Med en placering i Danmark er YAAI Green Energy nu klar til at opskalere deres produktion og levere deres elektrolyseteknologi til de europæiske markeder.

  Brintbranchens direktør, Tejs Laustsen Jensen, glæder sig over at kunne byde velkommen til YAAI Green Energy i medlemskredsen:

  “Vi er rigtigt glade for, at YAAI Green Energy har valgt at melde sig ind i Brintbranchen. YAAI Green Energy er langt fremme i udviklingen af elektrolyseteknologi, og deres løsninger skaber både klimaresultater og forretningsmuligheder. Jeg glæder mig til at samarbejde med YAAI Green Energy.”

  Repræsentant for YAAI Green Energy, Yuvraj Anand, Chief Executive Officer hos Brdr. Christensen ApS udtaler:

  “Hos YAAI Green Energy c/o Brdr. Christensens ApS mener vi, at hvis der er en fremtid, skal den være grøn. Derfor stræber vi efter at bidrage effektivt til en grøn fremtid ved produktion af elektrolyseteknologi til grøn brintproduktion. Vi er glade og stolte over at blive en del af Brintbranchen – en organisation i front på den bæredygtige omstilling, der skal drive den økonomiske vækst uden skadelige emissioner.”

  Kontakt:

  Direktør/CEO Tejs Laustsen Jensen email: tlj@brintbranchen.dk

  Chief Executive Officer Yuvraj Anand tlf.: +971 508429170 email: yuvraj.anand@brdrchristensens.com

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/release?releaseId=13721354&publisherId=13559935&lang=da

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **