PRM / Mød LUCY: Et ungt, omfavnede musikalsk fællesskab, hvor følelserne får frit spil – altid

  Pressemeddelelse fra PDH Music

  Styrke og sårbarhed er for nogen modsætninger. Men for det nye danske band, LUCY, er det én og samme ting. De finder nemlig styrke i sårbarheden. De fire musikalske individer Sylvester (vokalist), Sofus (guitarist), Bertram (trommeslager) og Jens (bassist) udgør til sammen et band fyldt med energi, passion, ærlighed og gå på mod. Deres kærlighed til musik er lige så stor som deres kærlighed til hinanden, og det kan mærkes gennem musikken.

  Bandets første udspil “Deprimeret” er en hyldest til at kunne sige tingene højt på en ærlig og sårbar måde – og deres mål med sangen er at være med til at normalisere, at det er okay ikke at være okay.

  I en verden der oser af toksisk maskulinitet, kommer her et ungt band, der er klar til at omfavne den styrkende sårbarhed og sammen udfolde fortællinger om at være ung i dag.

  I fredags udkom bandets andet singleudspil, med titlen “Amor”, og vi glæder os til at opleve dem live til vinter, når de spiller debutkoncerter på Galaksen i Værløse og på Ideal Bar (VEGA) i København.

  3 hurtige om LUCY og “Deprimeret”:

  • LUCY består af fire gode venner. Sylvester, Sofus og Jens har kendt hinanden næsten hele livet, mens trommeslageren Bertram blev en del af den musikalske kvartet i sommeren 2022.
  • Bandets største idoler er bands som Coldplay, The Beatles og Oasis – med andre ord er drengene vilde med storartet britisk musik.
  • “Deprimeret” er skrevet af bandet selv i samarbejde med Chris Burton. Sangen er produceret af Carl Altino, som står bag successer som Lamin, Sivas og Bree Carter.

   

  Hent pressebilleder HER:

  Foto credit: Petra Kleis

  Følg LUCY online her:

  YouTube | Instagram | TikTok | Facebook | Spotify

  Billetinformation:

  Billetsalget er i gang via https://pdh.dk/tour/lucy/ og spillestedernes egne platforme.

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/release?releaseId=13719912&publisherId=13560726&lang=da

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **