PRM / Tredje generation vandt af Dansk Trav Derby

  Pressemeddelelse fra Bet25 A/S

  I et uhyre dramatisk Dansk Trav Derby vågnede Holger Danske op til dåd, og Michael Lønborg sendte hesten først i mål.

  Dermed er han tredje generation af travfamilien Lønborg fra Aarhus, der skriver sig ind i travsportens historiebog. I 1950 sad farfar Vagn Lønborg bag Lykkeprins, i 1996 kørte far Henrik Lønborg Wee Hjordal til sejr i Danmarks mest prestigefulde løb.

  Nu har årets helt store profil i sporten, Michael Lønborg, gjort dem kunststykket efter.

  Det var et dramatisk derby, hvor Harpy galopperede fra start. Undervejs tog også Steen Juuls Hipster de forbudte trin, og lige i begyndelsen af opløbet måtte Ken Ecce sande, at førerhesten Henrik Will, også måtte trækkes ud af løbet.

  Lige der dukkede Holger Danske og Michael Lønborg op. De havde det meste af løbet siddet klistret i ryggen på Henrik Will.

  Allerede midt i opløbet var Michael Lønborg så sikker på sejren, at han smed sin pisk op i luften i bare ekstase.

  – Det er svært at tænke lige nu. Lige nu er jeg bare kongestolt over alle dem, der hjælper mig, sagde Michael Lønborg i vindercirklen foran de mange tilskuere på Charlottenlund Travbane.

  Førstepræmien i derby var på 1,2 millioner kroner. Weekenden var et langt triumftog for Michael Lønborg, der bor i Tebstrup ved Skanderborg. Lørdag vandt han også Dansk Hoppe Derby med Harper.

  Andenpladsen i Dansk Trav Derby gik til Hollywood Stone kørt af Nicklas Korfitsen. Tredjepladsen blev besat af Harpy, der kom godt igen efter sin galop i løbets begyndelse.

  Download videomateriale fra løbet her: https://ecosysmedia-my.sharepoint.com/:f:/g/personal/as_bet25_dk/EqGF0jAFoaVOlqW55DkII8MBDRQoz8RKZBuk8miQgfbA6g?e=7WJw8s

  Kontakt:

  CMO Anders Mørup tlf.: +45 23 24 23 65 email: am@bet25.dk

  COO Henrik Friis tlf.: +45 20 48 29 50 email: hf@bet25.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/release?releaseId=13715012&publisherId=13561559&lang=da

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **