PRM / Nyt familienetværk åbner på Langeland

  Pressemeddelelse fra Blå Kors Danmark

  Familier og enlige bliver mødt med åbne arme og masser af nærvær i et fællesskab med andre mennesker, der også kender til en hverdag med forskellige udfordringer som fx ensomhed, skilsmisse, presset økonomi eller sygdom. 

  Det er tanken bag Familienetværket Langeland, som starter op tirsdag den 29. august. Familienetværket er et gratis tilbud til familier og enlige.

  Maja Thein, der er projektleder for det nye familienetværk på Langeland, håber, at netværket bliver taget godt imod på øen:

  “Familienetværket skal være et sted for alle. Både for familier og for folk, der savner en “familiefølelse”. Vi ser Familienetværket som en naturlig fortsættelse af kirkens engagement i lokalområdet, og glæder os til at byde alle velkommen.”, siger hun. 

  Fællesskab og hygge for børn og voksne 
  Familienetværket mødes tirsdage i ulige uger kl. 16-19 i Pinsekirken Rudkøbing, der har adresse på Ringvejen 4 i Rudkøbing. 

  Til hver samling vil der være fællesspisning, sjov og hygge og også kreative aktiviteter for både børn og voksne. En gang imellem vil der også være fokus på særlige temaer som hverdags- og familieliv, børnenes skolegang, økonomi, velvære og sundhed. Alle arrangementer er gratis.

  “Vi ønsker at give deltagerne gode oplevelser, de ellers ikke ville have fået. Mange familier oplever pres på forskellig vis – både økonomisk og menneskeligt – og her kan vi hjælpe dem og give dem et frirum sammen med andre,” siger projektleder Maja Thein.

  Familienetværk i flere byer
  I dag driver Blå Kors Danmark mere end 40 familienetværk i partnerskab med lokale kirker og en friskole. 

  “Vi glæder os over det nye samarbejde med Pinsekirken Rudkøbing og muligheden for sammen at række ud til både familier og enlige i nærområdet. Familienetværket er en god indgang til fællesskab med andre familier og frivillige, samt mulighed for at få konkret hjælp til at håndtere hverdagens forskellige udfordringer,” siger generalsekretær i Blå Kors Danmark Morten Skov Mogensen.

  Til opstartsfesten den 29. august vil borgmester Tonny Hansen klippe snoren. Der vil være underholdning ved Tryllestøv, som har vundet danmarksmesterskabet i børnetrylleri. 

  Kontakt:

  Kommunikationsmedarbejder i Blå Kors Danmark Anette Helligsø tlf.: 31 37 38 16 email: ahe@blaakors.dk

  Maja Thein, projektleder, Familienetværket Langeland, tlf. 20 60 70 50

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/release?releaseId=13708212&publisherId=4443536&lang=da

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **