PRM / Nu bliver hverdagen billigere for danskerne: Dagligvarekæden Lidl sænker prisen på 150 hverdagsvarer

  Pressemeddelelse fra Lidl Danmark

  Fra på søndag vil danskerne kunne finde 150 hverdagsvarer til nye faste lave priser i Lidls dagligvarebutikker. Priserne bliver i gennemsnit sænket med 10 % og det gælder både på produkter fra Lidls populære private-label serier, såsom Engvang og Pålægsslagteren, samt mærkevareprodukter.

  Prisnedsættelserne dækker over flere forskellige produktkategorier – lige fra fødevarer til plejeprodukter og rengøringsartikler. For eksempel bliver prisen på madpakkeposer på 1 l. sænket fra 12,95 kroner til 9,95 kroner, mens prisen på mange rugbrød samt pålægsprodukter til madpakken bliver reduceret med en krone.

  “Siden marts måned har vi sænket priserne på mange af vores produkter. Nu kan vi glæde danskerne med, at vi fra den kommende søndag sænker priserne på 150 hverdagsvarer, såsom rugbrød, ost og pålæg. Prisnedsættelserne kommer som et resultat af længere tids forhandlinger med vores leverandører for at opnå bedre priser til vores kunder. Samtidig er det også et strategisk valg for os at tilbyde vores kunder, herunder de mange børnefamilier, billigere hverdagsvarer,” fortæller Jens Stratmann, adm. direktør i Lidl Danmark.

  Lidl er glade for at kunne tilbyde et bredt sortiment af hverdagsvarer, som er det, kunderne fylder kurven mest med, til nye faste lave priser. Dagligvarekæden arbejder løbende på at nedsætte priserne og forventer også yderligere prisfald.

  “Vi ønsker at være danskernes førstevalg, og vi er klar over, at pris spiller en afgørende rolle i den beslutning. Derfor vil vi fortsætte med prisnedsættelser, der gør hverdagen lidt billigere, når man handler hos os,” udtaler Jens Stratmann, adm. direktør i Lidl Danmark.

  Eksempler på prisnedsættelser i Lidl, der gælder fra søndag d. 6. august.

  null

  Find den fulde oversigt over Lidls nye prisnedsættelser her.

  Kontakt:

  Thomas Sejersen tlf.: 76 35 00 10 email: presse@lidl.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/release?releaseId=13707659&publisherId=13559974&lang=da

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **