PRM / Få dine 600 gram bær og grøntsager: Kitchy.dk forklarer hvorfor du bør drikke dine bær og grøntsager

  Pressemeddelelse fra Meresalg Marketing

  Start dagen med masser af flydende energi

  En daglig smoothie kan give dit immunsystem et boost, forbedre din fordøjelse og bidrage til at opretholde et højt energiniveau hele dagen. Fra antioxidantrige blåbær til jernfyldt spinat, kan de ingredienser du vælger til din smoothie være din vej til bedre sundhed og velvære.

  At lave smoothies derhjemme kan være nemt og hurtigt med de rette redskaber – find din favoritblender afhængig af din præfernece. Nogle har brug for en blender der både kan klare smoothies, supper og jordnøddesmør, mens andre kan nøjes med en lille blender, der egner sig til en to-go smoothie. 

  Konklusionen er blot, ved at indtage sine bær og grøntsager flydende, er man langt mere sikker på at få sin anbefalede 600 gram dagligt. 

  De 600 gram kommer af “De officielle Kostråd“. Både friske, frosne og konserves grøntsager og frugter tæller med i de 600 g om dagen, og derudover tæller bælgfrugter også med.

  Berlingske skriver også” forsker har ét råd til at spise flere grøntsager i hverdagen: det er effektivt. Læs hele artiklen her

  Udtalelse 

  Fitfact udtaler omkring at drikke sine bær og grøntsager: 

  At starte dagen med en næringsrig smoothie er ikke bare en nem og hurtig måde at få dagens dosis af frugt og grøntsager, det sætter også tonen for en sund livsstil gennem hele dagen. Denne enkle morgenrutine kan booste immunsystemet, forbedre fordøjelsen, og give vedvarende energi. Vi mener, at sunde vaner starter i køkkenet, og vi opfordrer alle til at opleve de mange fordele ved at drikke sine bær og grøntsager. 

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/release?releaseId=13707679&publisherId=13560932&lang=da

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **