PRM / Emirates’ rejsende har en sød tand

    Pressemeddelelse fra Emirates

    Emirates har længe forsødet rejseoplevelsen for sine passagerer ved at servere verdens mest elskede konfekture: chokolade. De delikate, håndlavede himmerigsmundfulde udvælges med største omhu hos nogle af verdens fineste chokoladeproducenter, inden de serveres ombord på vej til en af luftfartsselskabets 140 destinationer rundt om i verden. I løbet af de seneste 12 måneder er der blevet serveret intet mindre end 35 millioner chokoladegodbidder på Economy Class, og mere end 160.000 stykker chokolade på Premium Economy Class – som blev lanceret i juni 2022 – og yderligere 4 millioner stykker chokolade blev nydt på Business og First Class.

    Der følger desuden lidt ekstra forkælelse med, hvis man rejser First Class, for her har Emirates siden december 2022 serveret særlige gourmet-chokoladeæsker. Så mens man sidder i de velpostrede lædersæder, kan man i ro og mag smage sig frem til sine favoritvarianter og tage dem med videre på rejsen som eksklusiv chokolade-takeaway. Mere end 36.000 af den slags æsker fik ben at gå på i løbet af det seneste halvår. 

    Chokoladehåndværk fra hele verden

    Emirates samarbejder tæt med kendte chokoladeproducenter over hele verden, herunder Bateel, Coco Jalila og Forrey & Galland fra UAE, Godiva og Neuhaus fra Belgien, Valrhona fra Frankrig, Butlers fra Irland, Canonica fra Schweiz, Pacari fra Ecuador og Hotel Chocolat fra Storbritannien. Chokoladeproducenterne er nøje udvalgt ud fra en lang række kriterier, herunder chokoladetype – for eksempel mørk, mælke- eller hvid chokolade, praliné eller trøffel, med fyld af cremet ganache eller frugt, der tilfører syre og friskhed. Desuden skal udvalget matche aktuelle chokoladetrends, være bæredygtigt fremstillet, og i en social media-tid må de små søde sager også gerne se godt ud – være ‘instagramvenlige’. Hvert håndplukket chokolade-brand serveres ombord i minimum tre måneder, før et nyt udvalg introduceres af hensyn til frequent flyers.

    Chokolade på flere måder

    På alle kabineklasser kan rejsende, der har lyst til et ekstra chokoladefix, desuden vælge chokoladedesserter og varm chokolade fra menuen. De mest populære chokoladedesserter ombord på Emirates er den dekadente, smeltede chokoladekage på første klasse og den silkebløde mælkechokolademousse til børn.

    Besøger manundervejs en Emirates Lounge, er chokolade et fast indslag med blandt andet hjemmelavet Emirates chokoladeis serveret fra en gammeldags isvogn, cremet varm chokolade fra Costa Coffee i koppen og et utal af kreative chokoladedesserter fra Emirates Master Chefs, herunder den hvide chokolademousse med lækker hindbærgelé, de lækre chokoladetrøfler, den hvide chokolade-passionsfrugt-cheesecake og mange andre.

    Og måske skal man tilrettelægge sin næste rejse efter udvalget: I juli vil den særlige Emirates First Class lounge-dessert være en kraftig chokolade-extravaganza af 64% Valrhona Manjari mørk chokolade, kakao crumble, mørk chokolade sponge, vaniljeis og karamelsauce.

    Emirates ønsker glædelig International Chokoladedag – og bon appetit!

    Kontakt:

    Seniorrådgiver Karsten Keinicke tlf.: +45 60 830 230 email: emirates@fday.dk

    Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/release?releaseId=13704239&publisherId=13561232&lang=da

    ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **