PRM / Det skal være nemt at være elbilist: Uno-X åbner lynladere ved populær energistation i Vejle

  Pressemeddelelse fra Uno-X

  Uno-X åbner i dag tirsdag den 30/5 de nye lynladere på Godthåbsvej 55 ved afkørsel 61b Vejle S, og inviterer dermed elbilister til at komme forbi den i forvejen populære energistation i Vejle. May Rytkjær, CMO hos Uno-X Danmark A/S, fortæller: “I dagens samfund er tid en særdeles værdifuld valuta. Derfor skal det være nemt at finde en ladestander for en elbilist. Hos Uno-X ser vi det som et naturligt skridt i den rigtige retning at være med i omstillingen til el for at sikre fremtidens mobilitet.”

  Nemt, hurtigt og billigt
  May Rytkjær fortæller videre: “De nye lynladere leverer op til 300 kW til en særpris på 2,50 kr./kWh i resten af maj samt hele juni måned. Efter blot 30 minutter er bilen, afhængigt af bil og batteri, ladet fra 0 til 80 procent. Hvis der er to biler tilkoblet samme lynopladning, vil den automatisk fordele strømmen til begge bilers maxeffekt, det er dét, vi kalder fair share”.

  Alle elbilister kan naturligvis benytte Uno-X lynladere, som kan betjenes med kontaktløs kortbetaling og uden abonnement.

  Afslutningsvis tilføjer May Rytkjær: “Vi kan slet ikke vente med at byde varmt velkommen til alle elbilister, der har lyst til at kigge forbi vores nye Uno-X lynladere i Vejle, hvor vi vil give vores kunder en nem, lynhurtig og topmoderne kundeoplevelse”.

  For yderligere information, kontakt:

  • May Rytkjær, CMO hos Uno-X Danmark A/S, maryt@unox.dk eller +45 2183 8816

  Vedhæftede billeder er til fri, redaktionel afbenyttelse.

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/release?releaseId=13690538&publisherId=12305579&lang=da

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **