PRM / Carl Ras søsætter nye landsdækkende håndværkerevents

  Pressemeddelelse fra Carl Ras

  Meget er sket, siden Carl Ras i 2019 afholdt sine seneste håndværkermesser i Brøndby og Aarhus, der gennem mange år har været en fast tradition i branchen. En årrække med corona krise medførte efterfølgende leveranceproblemer og leveringsudfordringer, der gjorde værktøjsgrosisten nødsaget til at aflyse de årlige messer tre år i træk.

  Carl Ras er siden da vokset med to nye butikker i Holbæk og Esbjerg, og til efteråret åbner en ny butik i Randers.

  “Carl Ras er i dag et stort netværk af landsdækkende butikker. Derfor ønsker vi at udvide ’storbysmesserne’ til et nationalt koncept, der så vidt muligt gavner vores håndværkskunder i hele landet,” udtaler marketingchef i Carl Ras, Steen Demskov, og tilføjer:

  “Tiden er samtidig blevet en anden efter corona krisen. Hvor Brøndby messen udelukkende blev afholdt som en fysisk messe over fire dage, ønsker vi nu at skabe et koncept, der giver kunderne bedre online salgsmuligheder.”

  Det nye koncept består af en landsdækkende håndværkerfest i juni og Carl Ras’ fødselsdagsevent i august.

  Leverandører bakker op om nye håndværkerevents 

  Lavpraktiske omstændigheder har ifølge Steen Demskov også været medvirkende til beslutningen om Carl Ras’ nye håndværkerevents:

  “Vi har ikke længere mulighed for at afholde messe i Brøndby hallerne, da Brøndby kommune har besluttet at anlægge en ’sportsby’ ved hallerne, så en stor del af P-pladserne er nedlagt. Vi så det derfor som en kærkommen lejlighed til at gentænke vores koncept på ny,” fortæller han og tilføjer:  

  “Flere af vores leverandører har ikke længere ressourcer eller mandskab til at deltage på en stor fysisk messe i denne størrelse, ligesom det kræver mange interne ressourcer fra vores side. Vi har derfor fået god opbakning til det nye koncept fra mange af vores leverandører, som vil være til stede på begge håndværkerevents de fleste steder i landet.”

  Landsdækkende håndværkerfest med gode traditioner 

  Når Carl Ras inden længe slår dørene op til landsdækkende håndværkerfest, bliver det ifølge Steen Demskov med alt det bedste fra Brøndby messen:

  “Kunderne får fortsat mulighed for at møde nogle af Danmarks stærkeste leverandører fra hele branchen i øjenhøjde, ligesom vi har lagt os i selen for at lave skarpe produkttilbud og dagtilbud fra et bredt og dybt sortiment, hvorigennem de kan få rådgivning fra både leverandører og sælgere i Carl Ras. Der vil også være produktnyheder og demoer, og traditionens tro giver vi gratis frokost,” fortæller han og tilføjer:

  “Samtidig er det en oplagt mulighed for at tage en god sludder og fagsnak med kollegaer og håndværkere i branchen.” 

  Håndværkerfesten bliver afholdt torsdag den 8. juni i alle Carl Ras’ 20 engroscentre, og produkttilbuddene vil være gældende i uge 23 og 24.

  “Det giver os mulighed for at invitere flere landsdækkende kunder indenfor til håndværkerfest i deres lokale Carl Ras butik, så vi håber, vi kan lokke flere håndværkere til. Har man ikke tid til at forlade byggepladsen på dagene, vil det være muligt at handle online på carl-ras.dk alle tider af døgnet, hvorfra alle varerne kan bestilles,” tilføjer Steen Demskov. 

  Gentager succesrigt fødselsdagsevent

  I anledningen af Carl Ras’ fødselsdag følger værktøjsgrossisten op med endnu et håndværkerevent i alle butikker og online torsdag den 31. august.

  “Vi forventer, det bliver lige så stort som sidste år, hvor vi i anledningen af vores 90-års fødselsdagsmesse blev lagt ned af glade håndværkskunder, der fik mulighed for at gøre en god handel,” siger Steen Demskov.

  Kontakt:

  PR- og kommunikationsansvarlig Emilie Greve Falbe-Hansen email: egfh@carl-ras.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/release?releaseId=13689596&publisherId=13560255&lang=da

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **