PRM / Malmos styrker ledelsen

  Pressemeddelelse fra Malmos A/S

  Martin Wiggers Erichsen kommer med en solid ledelsesmæssig baggrund fra byggebranchen. Senest har han været partnerskabschef hos Enemærke & Petersen, hvor han har stået i spidsen for etableringen og udviklingen af det strategiske byggepartnerskab “&OS”.

  Den nye spiller på Malmos-holdet danner således et stærkt match i forhold til virksomhedens værdibaserede mission om tidligere involvering af anlægsgartneren, endnu mere partnerskabsorienteret tilgang og udbredt fokus på tillid, dialog og samarbejde.

  Malmos’ CEO, Kim Thinggaard, er da også meget tilfreds med at have fået den nye kapacitet med ombord. “I et stærkt ansøgerfelt var Martin den oplagte kandidat”, udtaler han. Martin Wiggers har igennem sin karriere været både håndværker og bygge-/projektleder, og kender således jargonen i skurvognen og på de bonede gulve. Martin kender forskellen på traditionelle entrepriseformer og moderne partnerskabsskabsmodeller og er meget bevidst om at søge en forretningslogik, som bygger på interesser og løsninger fremfor rettigheder og konflikter.

  “At søge og vælge Malmos som min kommende arbejdsplads, har været helt naturligt for mig”, siger Martin. “Malmos’ DNA er som partnerskabets DNA. Der er fokus på kunden, opgaven og teamet, og en tro på, at hvis samarbejdet er tillidsfuldt og fungerer, så følger resultaterne med. Desuden har Malmos’ grønne univers vakt min interesse”, slutter Martin, som glæder sig til de nye udfordringer i en ny konstellation, og til at være med til at forfølge Malmos’ strategiske ambition om at være den foretrukne naturbaserede partner.

  Kontakt:

  Adm. direktør Kim Thinggaard email: kim@malmos.as

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/malmos-styrker-ledelsen?releaseId=13676042

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **