PRM / Dyrenes Beskyttelse Århus inviterer til indvielse af nye kaningårde

  Pressemeddelelse fra Dyrenes Beskyttelse

  D. 29. marts inviterer Dyrenes Beskyttelse Århus til indvielse af de nye kaninløbegårde. Borgmester Jacob Bundsgaard vil deltage i indvielsen for at klippe båndet over til den nye afdeling, samt for at holde tale. Derudover vil internatleder Rolf Nordentoft tale om mulighederne for at udvide internatets faciliteter yderligere.

  – Vi har mange planer for fremtiden og hvordan vi ønsker internatet, kommer til at se ud. Både i forhold til dyrenes velfærd mens de bor ved os, men også i forhold til hvordan vi kan skabe endnu større tilknytning mellem århusianerne og internatet. Vi vil gerne bidrage til det gode fællesskab som er i byen, samtidig med at vi hjælper dyrene, siger Rolf Nordentoft.

  Ud over borgmesteren, så vil alle dem der har støttet projektet gennem Crowdfunding Århus være til stede, samt internatets beredskab af frivillige og ansatte.

  Arrangementet starter klokken 10:30, og der bliver serveret kage og kaffe, holdt taler og være rundvisninger i de nye kaninløbegårde for alle interesserede. Dyrenes Beskyttelse Århus opfordrer alle der har lyst, til at komme forbi til en rundvisning, og få en kop kaffe og et stykke kage.

  Frisk luft til Århus’ kaniner

  Det har ikke tidligere været muligt at lade kaninerne komme ud om sommeren, men efter et indsamlingsprojekt lavet i samarbejde med Århus Kommune, er det nu blevet muligt at realisere drømmen om at kunne have kaninerne udenfor.

  – Da vi overtog internatet for halvandet år siden, begyndte vi at planlægge, hvordan vi ønskede at udvide, for at dyrene kunne få de bedste vilkår mens de bor hos os. Et af vores store ønsker var give kaninerne mulighed for at komme udenfor, så vi er meget glade for at kunne åbne vores nye kaningårde, lige i tide til at foråret kommer, siger Rolf Nordentoft, internatleder i Århus.

  Etableringen af kaningårdene er blevet muligt med støtte fra århusianerne, som har været med til at finansiere byggeriet. Indsamlingen er lavet i samarbejde med Århus Kommunes egen crowdfunding platform.

  Kontakt:

  Medievagten i Dyrenes Beskyttelse tlf.: 40841512 email: presse@dyrenesbeskyttelse.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/dyrenes-beskyttelse-arhus-inviterer-til-indvielse-af-nye-kaningarde?releaseId=13675160

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **