PRM / OK-kunder tanker sponsorstøtte til IF Alliancens Venner

  Pressemeddelelse fra OK

  Gennem sin sponsoraftale med OK modtager IF Alliancens Venner et stort beløb. Sponsorchecken lyder på hele 23.043,59 kroner.

  Man kan støtte IF Alliancens Venner ved at tanke hos Dagli’Brugsen Stevnstrup. Det er nemlig OK og forhandleren, der udbetaler pengene til foreningen.

  Støtteforeningen I.F. Alliancens Venner er en gruppe af borgere i Stevnstrup, som skaffer sponsorater og afholder aktiviteter, hvorfra overskuddet går til arbejdet med børn og unge i I.F. Alliancen.

  OK-kunder sparer pengene op

  OK’s kunder har sparet pengene op til foreningen ved at tanke på deres OK-kort eller via OK’s app. Vælger kunderne at knytte OK-kortet til sponsoraftalen, støtter de nemlig kvit og frit for hver liter brændstof, der tankes på kortet.

  Sponsoraftalen betyder, at klubber og foreninger kan få fem øre for hver liter, der tankes hos OK. Derudover kan foreningerne få fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK og yderligere fem øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. I alt kan 15 øre altså gå foreningernes vej, hver gang en bilist tanker en enkelt liter.

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/ok-kunder-tanker-sponsorstotte-til-if-alliancens-venner?releaseId=13674826

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **