PRM / Danmarks største jobportal i landbruget udvider med nye brancher

  Pressemeddelelse fra LandboUngdom

  “I Jobstafet har vi i mange år arbejdet fokuseret med landbrugsbranchen, og det har gjort os til den specialiserede jobportal vi er i dag. Den erfaring ønsker vi nu at udbrede til andre lignede brancher, så vi også der kan understøtte arbejdsgivere og jobsøgere i hurtigt at finde det rigtige match,” siger Christina Bentzen, teamleder i Jobstafet.

  De nye brancher, der er er at finde på Jobstafet.dk er ikke ukendt land. De relaterer sig nemlig til den kendte landbrugsbranche, og det er ikke tilfældigt.

  “Når vi har valgt at udvide Jobstafet med brancherne: Entreprenør, Transport og Have, park og vej er det velvidende, at det er brancher, der har overlap med landbrugsbranchen, som vi kender så godt. Det betyder at kandidatbanken bliver større, hvilket er til gavn for de virksomheder vi samarbejder med”, fortæller Christina Bentzen.

  Jobstafet vil understøtte at brancherne altid er et attraktivt valg

  Jobstafet.dk beskriver ikke kun sig selv som en jobportal. Teamet bag har nemlig også personlig kontakt til både arbejdsgiver og jobsøger, når der skal laves et match. En landbrugsbranche uden mulighed for gode jobs og dygtige medarbejdere, ville nemlig ikke være attraktiv at være i. Derfor sørger Jobstafet også for rådgivning til både arbejdsgiver og medarbejder, når de bevæger sig ind på Jobstafet.dk, og det giver pote.

  “Vi oplever med vores rådgivning, at vi understøtter landmændene til at være attraktive for jobsøgere og elever. Og på samme måde yder vi også sparring til CV for dem der søger job. Den tilgang har vi god succes med, og det er derfor vi kan lave så gode og hurtige matches, som vi kan,” siger Christina Bentzen og uddyber:

  “Vores kerneopgave er jo at understøtte branchen, så den forbliver et attraktivt marked. Derfor mener vi også, at vi er de rette til at løse behovet i markedet for de nye brancher, vi udvider vores jobportal med,” afslutter Christina Bentzen.

  Om Jobstafet

  • Jobstafet.dk er etableret af LandboUngdom i 2002 og er i dag den største jobformidler i landbruget med mere end 5.900 oprettede kandidater og 3.400 oprettede arbejdsgivere
  • Ud over selve jobportalen, tilbyder Jobstafet.dk screening og ansøgningshjælp til både danske og udenlandske jobsøgere og HR- og rekrutteringsydelser til arbejdsgivere i landbruget

  Kontakt:

  Jobstafet
  Teamleder og HR-konsulent
  Christina Libach Bentzen
  Tlf. 87 40 87 56, mail clb@landboungdom.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/danmarks-storste-jobportal-i-landbruget-udvider-med-nye-brancher?releaseId=13674036

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **