PRM / Ny salgsdirektør i Lidl hentes i Tyskland

  Pressemeddelelse fra Lidl Danmark

  “Danmark er en fantastisk mulighed i min Lidl karriere. Vi har at gøre med et marked, som er i en rivende udvikling, og hvor Lidls berettigelse stiger dag for dag. Jeg glæder mig til at kombinere mine mange års erfaring fra forskellige lande i Lidl-regi med mine danske kollegers erfaringer og indsigter, så vi sammen kan erobre markedsandele i Danmark,” siger Miltiadis Forozidis, som er ny salgsdirektør i Danmark.

  Den erfarne salgsdirektør kommer oprindeligt fra Grækenland, hvor han også begyndte sin Lidl-karriere. Siden har han været mange år i Lidl Tyskland, og nu fortsætter dagligvarerejsen i Danmark, hvor adm. direktør, Jens Stratmann, er meget glad for at kunne byde Miltiadis Forozidis velkommen:

  “Miltiadis kommer til Danmark med en stor erfaring fra sin tid i Lidl. Samtidig er han et skoleeksempel på nogle af de muligheder, der er i en virksomhed som Lidl. Hvis man drømmer om en international karriere i detailbranchen, er Lidl en verdensklasse mulighed. Miltiadis har arbejdet sig op igennem systemet og får nu ansvaret for en helt central del af Lidl Danmark – nemlig vores butikker og vores ansigt udadtil i forhold til vores kunder.”

  Jens Stratmann ønsker samtidig Miltiadis’ forgænger Zita Szlavikovics et stort og velfortjent tillykke med jobbet som CEO i Lidl Slovakiet:

  “Zita er et andet godt eksempel på, hvad man kan i Lidl. Jeg er stolt af, at vi i Lidl Danmark har været en del af Zitas rejse – og jeg synes, det er fuldt fortjent, at hun nu kroner sin indsats med jobbet som øverste chef for Lidl i Slovakiet.”

  MiltiadisForozidis havde sin første officielle arbejdsdag i februar.

  Lidl Danmarks direktion består pr. 1. marts 2023 af:

  • CEO/Administrerende direktør, Jens Stratmann
  • COO/Salgsdirektør, MiltiadisForozidis
  • CFO/Økonomidirektør, Thorbjørn Liebing
  • CCO/Indkøbsdirektør, Rasmus Pape
  • CPMO/Udviklings- og ejendomsdirektør, Mads T. Nielsen
  • CHRO/HR-direktør, Hauke Daene

  Kontakt:

  Thomas Sejersen tlf.: 76 35 00 10 email: presse@lidl.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/ny-salgsdirektor-i-lidl-hentes-i-tyskland?releaseId=13672689

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **