PRM / DanCann Pharma A/S: Den første ompakningsproces er blevet fuldført på de nye faciliteter hos CannGros ApS i Ansager

  Pressemeddelelse fra Dancann Pharma

  De seneste måneder har været dedikeret til at forberede Selskabets første produktion, herunder træning af personale i standard driftsprocedurer (SOP’er) og tilhørende pakkerutiner. På samme måde har Selskabet håndteret lovgivningen i henhold til den danske Forsøgsordning for medicinsk cannabis og hertil håndteringen af narkotiske stoffer.

  Louise Conradsen, CEO for CannGros, udtalte:

  “De første produkter vil blive leveret til grossisterne i uge 10, henholdsvis Nomeco og TMJ (Tjellesen Max Jenne), hvilket vil være en stor milepæl for vores nygodkendte facilitet. Et tæt og succesfuldt samarbejde med grossister og læger har sikret en kontinuerlig forsyning til patienter i overgangen fra Glostrup til Ansager, hvilket er meget værdsat af virksomheden.”

  “Vi vil gerne takke vores samarbejdspartnere for deres samarbejde før og efter ompakningsprocessen, herunder Eurographic, BHS, Nomeco og TMJ. Vi er spændte på at sende produkterne ud til patienterne efter at have gennemført vores første ompakningsproces med succes, og vi ser frem til at forberede og levere endnu flere produkter til patienter fra Ansager i fremtiden. Vi er glade for at kunne gøre en forskel for patienter i Danmark.”

  I uge 8 og 9 vil CannGros pakke de første to ordrer på sin nye placering i Ansager. I første omgang er 1.000 enheder blevet ompakket, baseret på de tre produkter ®, Bedica® og Bediol®, og i alt forventes cirka 2.000 enheder at blive ompakket i denne første proces.

  Om CannGros

  CannGros ApS er godkendt til produktion af cannabisprodukter til medicinsk brug i overensstemmelse med loven om den danske Forsøgsordning for medicinsk cannabis. CannGros har i øjeblikket tre produkter (tørrede blomster og granulater) inkluderet på Lægemiddelstyrelsens liste over medicinske cannabisprodukter under den danske Forsøgsordning for medicinsk cannabis, med import og distribution af produkterne Bedrocan®, Bedica® og Bediol® til alle landets apoteker.

  For yderligere information, kontakt venligst:

  Louise Conradsen, CEO CannGros

  E-mail: loc@dancann.com

  Telefon: +45 5384 6353

  Kontakt:

  CEO Jeppe Krog Rasmussen email: jkr@dancann.com

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/dancann-pharma-as-den-forste-ompakningsproces-er-blevet-fuldfort-pa-de-nye-faciliteter-hos-canngros-aps-i-ansager?releaseId=13671849

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **