PRM / Tre komiske stjerner deler scenen

  Pressemeddelelse fra Grønnegades Kaserne Kulturcenter

  I efteråret 2023 rammer Simon Talbot, Eva Jin og Peter Werner en håndfuld udvalgte byer med forrygende og alsidig comedy, når de tre komikere slår pjalterne sammen og hver især forkæler publikum med deres allerstærkeste materiale til “En Aften Med…” Den 12. oktober er det Næstved som vil blive forkælet med de tre komikeres mange jokes.

  Med sin højenergiske og ultracharmerende stil har Simon Talbot over de seneste mange år etableret sig i den ultimative top af dansk comedy. Hans seneste onemanshow Optur fyldte sale landet over og satte blot en tyk streg under, at der er meget få komikere, der kan måle sig med den gæve jyde.

  Siden hun lynede ind i danskernes hjerter med sin geniale og originale optræden til Zulu Comedy Galla 2020, er det gået stærkt for den unge komiker. Hun har netop været aktuel i den seneste sæson af Stormester, medvirker fast i podcast-succesen Undskyld vi roder, og har sågar også spillet hovedrollen i Zulu-serien Klemt. Eva Jin er uden tvivl en comedystjerne in spe.

  Den talentfulde og ærlige sønderjyde er stormet frem, siden han i 2021 vandt DM i Stand-up, og karrierens hidtidige højdepunkt var en magtdemonstration i komisk talent, da han på Smukfests Bøgescene rev tusindvis af publikummer rundt i manegen med sine kontante og umiddelbare jokes, der i den grad gav genlyd i Bøgeskoven efterfølgende.

  Billetsalget er netop gået i gang, og comedyfans kan finde deres billetter på www.gkkultur.dk.

  Kontakt:

  Kulturcenterleder John Nørbjerg tlf.: 5588393941 email: jonor@naestved.dk

  Markedsføring og web Christian Ehlers tlf.: 25451029 email: chehl@naestved.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/tre-komiske-stjerner-deler-scenen?releaseId=13671799

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **