PRM / Per Vers giver den sidste omgang med Benny Andersen

  Pressemeddelelse fra Grønnegades Kaserne Kulturcenter

  Albummet og samarbejdet mellem Per Vers og Benny Andersen, blev Bennys allersidste, og blev punktummet efter fem årtier som Danmarks mest kendte digter. Sidste Omgang Tour er et show som står på skuldrene af denne plade, og det centrale element i showet er de 3 store skærme der gennemgående lader en animeret udgave af Benny Andersen aflevere sine levende ord i samspil med Per. Showet spiller på Grønnegades Kaserne Kulturcenter i Næstved den 30. september.

  Sidste Omgang Tour er dansk rap når den er allermest rørende, poetisk, vedkommende og humoristisk.
  Per Vers er en performer med power, poesi, personlighed og en helt særlig publikumstække. Med på scenen til at trylle med tracks, scratch og stemninger har Per den uforlignelige femdobbelte Danmarksmester i DJ-mix Turkman Souljah, der er en unik enmandshær på pladespillere såve som piano.

  Og som et kæmpe scoop har Per fået to-mands-teatertruppen DON GNU med på touren. Jannik “Don” Elkjær og Kristoffer “Gnu” Andrup er Danmarks to bedste “body actors”, dvs. ordløse, akrobatiske, fysiske skuespillere, der med kostumeskift og rekvisitter kommenterer på de enkelte numre – og overtager showet et par gange!

  Det hele er pakket ind i en imponerende og topprofessionel storskærms-produktion med VJ Mad Es som den usynlige men supervigtige medspiller. På denne måde får publikum bl.a. mulighed for at møde en animeret udgave af Benny Andersen der afleverer sine levende ord i samspil med Per Vers, når vi skal høre de nye, fantastiske numre som Per og Benny lavede sammen få måneder før Benny Andersens død.

  SIDSTE OMGANG udgivelsen er blandt årets absolut allerbedst anmeldte danske albums.

  Se frem til en aften i selskab med denne nyklassiker, en række af de stærkeste sange fra Pers snart 20-årige pladeproduktion i kombination med hans legendariske improvisatoriske freestyle-evner. Billetsalget er startet og du kan finde dine billetter på www.gkkultur.dk.

  Kontakt:

  Markedsføring og web Christian Ehlers tlf.: 25451029 email: chehl@naestved.dk

  Kulturcenterleder John Nørbjerg tlf.: 5588393941 email: jonor@naestved.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/per-vers-giver-den-sidste-omgang-med-benny-andersen?releaseId=13669102

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **