PRM / ‘Quiz mig i øret’ – musikquiz om Melodi Grand Prix

  Pressemeddelelse fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

  Næstved Bibliotek lægger for en aften scene til en særlig Grand Prix-udgave af den yderst populære musikquiz ‘Quiz Mig i øret’, der hver måned samler mange musikfans til dyst på spillestedet Stars i Vordingborg.

  Jacob Duvier er den alvidende quizmaster, og gennem spørgsmål og lydbidder vil han teste Næstved-niveauet i viden om Melodi Grand Prix.

  Vi lover, at både almindeligt musikinteresserede og hardcore musiknørder vil føle sig hjemme. Tag derfor familie og venner under armen og stil op som hold på Næstved Bibliotek.

  Quiz med succes

  Quiz Mig i Øret har kørt med succes på spillestedet Stars i Vordingborg de senere år. Vil du opleve, hvad konceptet går ud på, er her en gylden mulighed, når quizzen ekstra-ordinært og for en enkelt aften gæster Næstved i anledning af det kommende Melodi Grand Prix.

  Jacob Duvier er musiknørd med stort M og erfaren quizmaster fra de mange aftener med dyst i musikviden på Stars. Hans musiksmag er utrolig alsidig, både hvad angår genrer og perioder. Alle kan derfor være med – uanset om du er garvet i at deltage i musikquiz eller aldrig har prøvet det før.

  Musik-arrangementet finder sted tirsdag den 7. februar kl. 19.00-21.00 På Næstved Biblioteks Store Scene. Det er gratis at deltage, og du skal ikke melde dig til – bare mød op.

  Der er givet tilladelse til redaktionel brug af vedhæftede billede

  Kontakt:

  Kulturformidler Martin Rosvang Jensen email: mrojen@naestved.dk

  Bibliotekar, pressemedarbejder Lena Lund Olsen tlf.: 5588 4021 email: leols@naestved.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/quiz-mig-i-oret-musikquiz-om-melodi-grand-prix?releaseId=13668720

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **