Pressemeddelelse fra SkillsDenmark
Pressen er velkommen alle dage, og der vil være mulighed for at arbejde i et presserum i MesseC, hvor der er strømforsyning, internet og forplejning (frokost). SkillsDenmark kan hjælpe med kontakt til den enkelte deltager og facilitere interviews løbende.
DM i Skills 2023 foregår:
MesseC
Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia
Åbningstider:
Torsdag den 2. februar
– Åbningsceremoni med indmarch og taler kl. 09.00 (åbent for publikum)
– Konkurrenceområde er åbent kl. 10.30 – 18.00
Fredag den 3. februar
– Konkurrenceområde er åbent 08.00 – 17.00
Lørdag den 4. februar
– Konkurrenceområde åbent fra 08.00 – 14.00
– Afslutningsceremoni med kåring af vindere og medaljeoverrækkelse kl. 14.00 – 15.30 (åbent for publikum)
DM i Skills er åbent for alle i hele åbningstiden, og det er muligt at fotografere og filme uden forudgående tilladelse. Alle deltagere har givet samtykke til at optræde på billeder, der bruges i forbindelse med omtale af DM i Skills.
SkillsDenmark lægger frikøbte fotos til fri afbenyttelse hver eftermiddag på Flickr.com:
Læs mere og se hele listen over deltagerne på .
Vi håber at se jer til Danmarks største uddannelsesevent, hvor vi fejrer erhvervsuddannelserne og kårer landets bedste unge kok, tømrer, frisør, murer, møbelsnedker, social- og sundhedsassistent og 39 andre!
For yderligere information kontakt:
Kommunikationschef, SkillsDenmark: Rudi Damkjær – 20 92 34 64 /
FAKTA OM DM I SKILLS:
- Er nr. 12 i rækken (første DM var i 2011 og 2021 var aflyst).
- Antal konkurrence-fag: 45.
- Demonstrationsfag: 26.
- Konkurrence-deltagere: 280.
- Dommere, hjælpere og frivillige: 500.
- Antal 8.klasser, der vil besøge DM per dag: 500 klasser.
- Forventet antal besøgende: 50.000.
- Størrelse: 23.000 m2.
Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/presseinvitation-dm-i-skills-2—4-februar-2023?releaseId=13668670
** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **








