PRM / To lokale foreninger modtager fondsmidler

  Pressemeddelelse fra Danske Andelskassers Bank A/S

  Danmark er fyldt med energiske ildsjæle. Men selv den stærkeste virketrang kan bremses, hvis der ikke er økonomi til at føre de gode idéer ud i livet. Fonden bag Andelskasserne i område Nord har netop til formål at støtte initiativer og aktiviteter, der vil gøre en synlig forskel i lokalsamfundene og har derfor givet en økonomisk hjælpende hånd til to foreninger i Thisted Kommune.

  Koldby Borger og Erhvervsforening har modtaget 23.000 kr. til initiativet Fælles fjorddage i Midtthy – Land, vand og by – i hjertet af Thy, mens Boddum Borgerforening har modtaget 10.900 kr., der er et tilskud til opførelse af at aktivitetshus i Boddumhus.

  Det glæder Mikael Nielsen, som er formand for Fonden bag Andelskasserne i område Nord, at fonden kan være med til at sprede glæde og udvikling i lokalsamfundene.

  “Uddeling af midler er vigtigt for fonden, fordi vi på den måde understøtter lokale ildsjæle og udviklingen i lokalsamfundene. Herved bakker vi også op om de områder, hvori Andelskassens kunder lever og er aktive,” siger Mikael Nielsen.

  For at komme i betragtning til fondens midler skal aktiviteterne finde sted i fondens område og fremme udviklingen af sociale, kulturelle og kreative fællesskaber. Vigtigt, fordi fællesskaberne bringer mennesker sammen og er til glæde for en bred kreds af lokale borgere.

  For nylig mødtes ildsjæle fra de lokale initiativer i Andelskassen i Koldby for at modtage den økonomiske håndsrækning fra fonden. Her deltog centerdirektør for Andelskassen i Koldby, Jesper Elkær også.

  “Det er stort for os i Andelskassen at kunne være med, når fonden bag banken uddeler midler til lokale initiativer. ‘Sammen kan vi mere’ fortæller, at det ligger dybt i vores DNA at bakke op om de lokalområder, vores kunder er en del af. Det har vi mulighed for med fondene. Og det glæder mig at se, hvordan man gennem de to projekter skaber et større samarbejde og styrker det lokale fællesskab, så fondsmidlerne dermed er med til at gøre en forskel for rigtig mange indbyggere i lokalområdet,” siger Jesper Elkær.

  På Andelskassens hjemmeside https://www.andelskassen.dk/fonde/fond-nord/ kan man holde sig orienteret om ansøgningsfristen for næste uddeling af støttemidler. Her finder man også ansøgningsskema og yderligere information om, hvilke betingelser ansøgningerne skal opfylde.

  Kontakt:

  Kommunikationskonsulent Maria Bugge tlf.: 87993074 email: mbm@andelskassen.dk

  For yderligere oplysninger, kontakt venligst kommunikationskonsulent Maria Bugge på T: 87 99 30 74 eller E: mbm@andelskassen.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/to-lokale-foreninger-modtager-fondsmidler?releaseId=13665961

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **